JUBLER: Kjøpmann Øyvind Øvsthus jubler for gode tall og fornøyde kunder.
Nyheter
JUBLER: Kjøpmann Øyvind Øvsthus jubler for gode tall og fornøyde kunder. (Bilde: Veronica Grude Docker)

Lokal butikk i vekst - frykter ikke Rema-gigant

Kjøpmann Øyvind Øvsthus er klar på hva som gjør Meny Greverud til en suksess, og er ikke bekymret for nye konkurrenter.

Snart kommer det en ny Rema 1000 butikk på trappene til Meny Greverud. Kjøpmann Øyvind Øvsthus er positiv til konkurransen.

– Det blir en utfordring under byggeperioden, men konkurranse er positivt, sier Øvsthus. 

Øker bra

Øvsthus kan informere om at butikken har hatt en økning de siste to årene, og at kundetilfredsheten også har økt. 

– Det er sunt med konkurranse, vi må bare være mer frempå, vise hva vi har som de eventuelt ikke har. Vi har fagfolkene i butikken, sier Øvsthus. 

I mars i fjor endret Meny Greverud åpningstidene.

– Det har vært en suksess. Vi har hatt en økning på 1,5 millioner kroner fra mars til desember i fjor og kundeantallet har også økt, sier Øvsthus

Men å ha åpent til 23.00 kommer de ikke til å ha, ifølge Øvsthus. Han er ikke enig i at den siste timen er lønnsom for butikken.

– Det er en kostbar time og er ikke verdt det, sier Øvsthus.  

PS! Saken fortsetter under bildet!

GREVERUDS GLADLAKS: Øyvind Øvsthus har ståltro på sin Meny-butikk, og fremhever ferskvaredisken som en av de største suksessene.
GREVERUDS GLADLAKS: Øyvind Øvsthus har ståltro på sin Meny-butikk, og fremhever ferskvaredisken som en av de største suksessene. Foto: Veronica Grude Docker

 Spennende om høsten

– Vi har fokus på ferskvare, folk handler ofte fra mandag til torsdag på Rema, og i helgen hos oss. De som jobber her har en forståelse og interesse for mat, sier Øvsthus. 

Nå gleder han seg til høstsesongen med lam på menyen.

– Høsten er en spennende periode for oss ettersom vi skjærer hele dyr selv, sier en entusiastisk Øvsthus. 

Satser på lærlinger

Øvsthus er svært opptatt av å satse på lærlinger for å bygge kompetanse og mener det er et stort fortrinn for butikken at de har faglig flinke ansatte. 

– Det gjelder å ha de rette personene på den rette plassen. Er kunnskapen på plass går ting lettere. Hemmeligheten bak suksessen vår er de ansatte, sier Øvsthus.

SATSER PÅ LÆRLINGER: F.v. Sarah Nilsen, butikkslakterlærling, Stine Marie Bråthen, sjømathandellærling og kjøpmann Øyvind Øvsthus.
SATSER PÅ LÆRLINGER: F.v. Sarah Nilsen, butikkslakterlærling, Stine Marie Bråthen, sjømathandellærling og kjøpmann Øyvind Øvsthus. Foto: Veronica Grude Docker

Nyheter

Vil redusere åpningstiden for lokal daglegevakt i Oppegård

Åpningstiden for daglegevakten i Oppegård kommune foreslås redusert med fire timer per døgn. Fra klokken 16:00 til klokken 08:00 i hverdager blir du henvist til Ski kommunale legesenter. Les hele saken

Nyheter Plastisbanen på Kolbotn

Kommunen kjøpte ulovlige midler til vedlikehold av plastisbanen

Kommunen har kjøpt to typer vedlikeholdsmidler for å vaske og polerere plastisbanen med. Etter en drøy måned viser det seg at begge midler er ulovlige. Kommunen stanser nå vedlikehold av plastisbanen. Les hele saken

Til toppen