Løype!! Hjertevarm gave fikset ny løypemaskin til Skiforeningen!

Nå kan snøen komme. Skiløypene skal bli så bra, som de aldri har vært før. Sørmarka har fått en ny løypemaskin. Og den er stasjonert på Greverud!

Skiforeningens fantastiske arbeide, gjør at selv møkkaværet som har vært i vinter ikke har forhindret oss i å få flotte skispor.

Nå, takket være en superflott gave, har Skiforeningen kunnet gå til innkjøp av enda mer utstyr for å lage verdens beste skispor, og gaven kommer kanskje som et forskudd på det som skjer i 2020?

– Vi kan jo se dette som et godt eksempel på kommunalt samarbeide før kommunesammenslåingen, spøkte skiforeningens generalsekretær Erik Eide.

Direktesendt ordfører

Takket være generøse gaver fra Bergesenstiftelsen, og Ski og Oppegård kommuner kunne Skiforeningen fredag offisielt ta en flunkende ny løypemaskin i bruk.

SAMMEN OM GAVEN: Kommunalt samarbeide før sammenslåing. Løypemaskin for Sørmarka.
SAMMEN OM GAVEN: Kommunalt samarbeide før sammenslåing. Løypemaskin for Sørmarka. Foto: Jan Erik Range

Ordfører i Ski, Tuva Moflag, og ordfører i Oppegård, Thomas Sjøvold, fikk hver sin tur rundt i den to kilometer lange skiløypa på golfbanen på Greverud. Ski-ordføreren la ut video og sendte direkte da hun var ute i løypen.

Skiforeningens løypebas for Sørmarka Terje Martinsen, var fornøyd med sitt nye "kontor".

Varmt, og langt mer stille i huset enn den tidligere maskinen. Maskinen er også driftssikker, trygg, har lavere driftskostnad enn forgjengeren, og er er kraftig nok for arbeid med kunstsnø. 

PS! Klikk play i videovinduet øverst i saken for å se video fra overrekkelsen av den nye løypemaskinen!

HERLIG MASKIN: Slik ser den nye løypemaskinen ut! Skiforeningen Sørmarka får nå nye og bedre muligheter til å lage spor, takket være Oppegård og Ski kommuner.
HERLIG MASKIN: Slik ser den nye løypemaskinen ut! Skiforeningen Sørmarka får nå nye og bedre muligheter til å lage spor, takket være Oppegård og Ski kommuner. Foto: Jan Erik Range

Nyheter Tvillingbyene Ski og Kolbotn

– Nordre Follo skal være like bra enten du bor i nord eller syd, øst eller vest

For en uke siden skrev Anne Elisabeth Henriksen (66) fra Kolbotn et innlegg om gjengrodd Kolbotn torg og velstelt Ski torg, og ba ordføreren og varaordføreren om å svare på innlegget. Her kan du lese svaret. Les hele saken

Til toppen