FULL JUBEL I SENTRUMSBYGGET: Butikkene har gått sammen om å arrangere markedsdager, og gleder seg til å vise hva de har å by på.  F.v. Tor-Kristian Flytøren, daglig leder i Larsen Husflid, Apoteker Tonje Tobiassen, Eisabeth Gulner eier av Gullfugl, frisør Camilla Pedersen hos Fellini frisør, daglig leder på Jernia, Rolf Eriksen og innehaver av fiskebutikken, Gulla Johannesdottir.
Nyheter
FULL JUBEL I SENTRUMSBYGGET: Butikkene har gått sammen om å arrangere markedsdager, og gleder seg til å vise hva de har å by på. F.v. Tor-Kristian Flytøren, daglig leder i Larsen Husflid, Apoteker Tonje Tobiassen, Eisabeth Gulner eier av Gullfugl, frisør Camilla Pedersen hos Fellini frisør, daglig leder på Jernia, Rolf Eriksen og innehaver av fiskebutikken, Gulla Johannesdottir. (Foto: Veronica Grude Docker)

Marked i sentrum

Denne helgen arrangeres det markedsdager i Sentrumsbygget, med festligheter, gode tilbud og liv og røre for kundene.

For første gang går bedriftene i Sentrumsbygget sammen og lager markedsdager. Nå håper de skape liv og røre, samt vise frem alt som Sentrumsbygget har å tilby. Eier av Gullfugl, Elisabet Gulner tok initiativ, og da kastet de andre seg på.

Les også: Konserten som gledet alle

– Gullfugl hadde et marked før jul, og den dagen vi hadde marked fikk fiskebutikken så mange kunder, så da tenkte vi at vi kunne prøve å gjøre noe felles, forteller Gulner.

Gjør noe for kundene

Dermed dro de i gang et felles prosjekt for å skape litt blest rundt butikkene og næringsvirksomheten i Sentrumsbygget.

– Jeg oppfatter det som at kundene vi har er glad i å handle her, da er det kanskje på tide at vi gjør noe for dem, sier Gulner.

FRUKT- OG GRØNTMARKED: Nor-Frukt har allerede litt markedspreg over seg til vanlig, men under markedsagene lover de å finne på noe utenom det vanlige. Foto: Veronica Grude Docker

 

Hun får støtte fra Gulla Johannesdottir, eier av fiskebutikken og apoteker på Apotek 1, Tonje Tobiassen.

– Jeg ble veldig glad for initiativet. Jeg har tenkt mye på hva vi kan gjøre for å vises litt bedre, og da er det skikkelig gøy at vi får det til i lag. Jeg gleder meg, sier Tobiassen, som forteller at de skal servere kaffe og vafler til kundene.

VM-feber

I Fiskebutikken blir det VM-feber for kundene på lørdag, da møter nemlig Island Argentina i gruppespillet

– Vi er en islandsk familiebedrift, så det blir ekstra stas på lørdag. Vi har bestilt drakter og håper de har kommet til da, smiler Johannesdottir.

I tillegg lokker hun med smaksprøver og bord og stoler utenfor for å skape stemning.

Bare starten

De er alle enige om at dersom markedsdagene blir en suksess, kan det være starten på flere samlede tiltak.

– Dette er en start på noe, blir det vellykket kan vi gjøre det igjen til høsten, avslutter Gulner. 

ØNSKER VELKOMMEN: Forretningene i Sentrumsbygget håper mange tar turen innom i helgen. Foto: Veronica Grude Docker

 

Nyheter Plastisbanen på Kolbotn

– Skiftende vær skaper ujevnheter på underlaget

Bare to uker etter åpningen måtte plastisbanen på Kolbotn repareres og stenges. "Vanskelige værforhold. Vi oppfordrer til ikke å bruke banen. Skiftende vær skaper ujenvheter på underlaget", informerte kommunen mandag morgen. Les hele saken

Nyheter Krafttak mot kreft 2019

Sikret tredjeplass i Follo

Seks videregående skoler i Follo har samlet inn nesten en halv million kroner til kreftsaken. Elevene fra Roald Amundsen videregående skole har fått til imponerede resultat også i år. Les hele saken

Til toppen