HER SKJEDDE ULYKKEN: Det var her i Nordbytunnelen at en motorsyklist var uheldig i morgentimene.
Nyheter
HER SKJEDDE ULYKKEN: Det var her i Nordbytunnelen at en motorsyklist var uheldig i morgentimene. (Bilde: Google Maps)

Kritisk skadd etter MC-ulykke

Motorsyklist fløyet til Ullevål etter tunellsmell.

En mann i 40-årene fra Ås ble kjørt med luftambulanse til Ullevål sykehus med kritiske skader etter en singelulykke med MC i Nordbytunnelen på E6 ved 06.30-tiden i morges.

Ulykke skjedde i tunnelens nordgående retning.

– Halv syv i morges ble vi varslet om ulykken i nordenden av tunellen og rykket raskt ut sammen med ambulanse. Vi var raskt på stedet, forteller operasjonsleder Kari Monsen ved Øst Politidistrikt.

Fraktet med luftambulanse

MC-føreren hadde av uviss årsak truffet tunellveggen, men det foreligger ingen opplysninger om at det skal ha vært høy hastighet under ulykken, ifølge politiet.

– Føreren var bevisst da vi kom og under tiden mens vi ventet på luftambulansen, som fraktet han til Ullevål sykehus med helikopter, forteller Monsen.

Føreren skal være kritisk skadet og blir behandlet på sykehuset.

Det var en del kø i forbindelse med ulykken, men veien er åpnet igjen for trafikk.

Nyheter Leirskole i Oppegård

Jubler for gratis leirskole

Fra 1. august 2019 er det nå blitt lovfestet at alle elever i Norge har rett til gratis leirskole. Det betyr at alle skolene, inkludert skolene i Oppegård kommune, ikke skal ha innbetalinger eller gaver til leirskole fra foreldrene allerede fra denne høsten. Les hele saken

Debatt Kommunestyre- og fylkestingsvalget 2019

The Return of the Skolebibliotekar?

"I valgtabellen i ukens Oppegård avis viser det seg å være et tydelig flertall for bemannede skolebibliotek. Det gjør meg hoppende glad!" skriver Hans Martin Enger, bibliotekar på Oppegård bibliotek og første kandidat for Nordre Follo MDG, i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Til toppen