HER SKJEDDE DET: Det var i det sørgående løpet i Nøstvedttunnelen på E6 at hendelsen skjedde.
Nyheter
HER SKJEDDE DET: Det var i det sørgående løpet i Nøstvedttunnelen på E6 at hendelsen skjedde. (Bilde: Anders Nordheim Dahl)

MC-ulykke i Nøstvedttunnelen

Føreren ble skadet etter uhell i sørgående retning.

Rett før klokken 12.00 i dag klarte ikke en MC-fører å bremse i tide, og kjørte rett inn i en lastebil bakfra i det sørgående løpet i Nøstvedttunnelen på E6. 

Etter påkjørselen ble føreren sjekket av ambulansepersonell. Han ble skadet i en ankel, men beskrives som oppegående etter hendelsen. 

Nøstvedttunnelen var stengt i over en time etter hendelsen. 

PS! Saken fortsetter under kartet!

Ikke første gang i år

Dette er langt fra første gangen at det er ulykker og uhell med MC i vårt distrikt. 

En mann i 40-årene fra Ås ble kjørt med luftambulanse til Ullevål sykehus med kritiske skader etter en singelulykke med MC i Nordbytunnelen på E6 ved 06.30-tiden den 4. januar.

Les også: Mann omkom i MC-ulykke

MC-føreren hadde av uviss årsak truffet tunellveggen, men det foreligger ingen opplysninger om at det skal ha vært høy hastighet under ulykken, ifølge politiet, og han ble kritisk skadet i ulykken. 

Det har også dessverre vært en dødsulykke med MC i distriktet vårt i år. 

DØDSULYKKE: Her, langs Ingierstrandveien, døde en mann etter en MC-ulykke tidligere i år.
DØDSULYKKE: Her, langs Ingierstrandveien, døde en mann etter en MC-ulykke tidligere i år. Foto: Anders Nordheim Dahl

Lørdag ettermiddag den 19. juni 17.00 tiden fikk politiet melding om en MC-ulykke ikke langt fra Bestemorstranda og Hvervenbukta. En ung, dansk mann i tidlig 20-årene skal ha mistet kontroll på motorsykkelen i en sving, mellom Bestemorsstranda og Hvervenbukta, og kjørt av veien. Det ble forsøkt livredding og førstehjelp på stedet, ifølge politiet. Mannen omkom like etter ulykken.

Les også: Kjørt til sykehus etter MC-ulykke

I tillegg ble en fører kjørt til sykehus med skader etter en MC-ulykke rett ved "Hjulet" på Gamle Mossevei ved 16-tiden den 21. august. 

Sjåvøren ble kjørt til Ahus med smerter i låret etter ulykken. Årsaken til ulykken er foreløpig ukjent, men den er registrert som en singelulykke, ifølge Øst politidistrikt.

Til toppen