GAVE PÅ DØREN: Gleden var stor da Oppegård Skolemusikkorps fikk 170.000 kroner, som skal gå til nye uniformer.
Nyheter
GAVE PÅ DØREN: Gleden var stor da Oppegård Skolemusikkorps fikk 170.000 kroner, som skal gå til nye uniformer. (Pressefoto)

Mega-gave til korpset!

Nå blir det nye uniformer etter at Gjensidigestiftelsen kom på døren med en mega-sjekk!

Gjensidigestiftelsen jobber for å skape et tryggere, synnere og mer aktivt samfunn gjennom å støtte frivillige ildsjeler og organisasjoner, og blant de som har fått en stor og svært hyggelig oppmerksomhet, er Oppegård Skolemusikkorps.

De fikk en gigantisk førjulsgave da stiftelsen dukket opp på døren med en mega-sjekk på 170.000 kroner!

Nye uniformer

Dermed kan korpset nå realisere drømmen om nye uniformer. Korpset fyller 90 år i år, og har 30 år gamle uniformer.

– De har jobbet hardt for å skaffe midler selv, men nye uniformer til hele korpset er en kostbar investering, sier Elin Henriksen Billing, tillitsvalgt i Gjensidigestiftelsen.

Les også: 20 år med frivillighet

– Korps er en fantastisk aktivitet som favner mange aldersgrupper. Det er klart det er stas når man først skal ut å spille i uniform, at den passer og ser flott ut! Og det krever en stødig foreldregjeng som kan holde i trådene og få korpset til å gå rundt.-Det er nettopp slike prosjekter vi leter etter, og jeg håper at dette kan være til inspirasjon for andre, sier hun.

Mange milliner kroner

I å har i alt har Gjensidigestiftelsen delt ut rundt 200 millioner til prosjekter rundt om i Norge og i Follo har 17 prosjekter fått støtte med til sammen 2.238.000 kroner.

Gjensidigestiftelsen jobber for å skape et tryggere, sunnere og mer aktivt samfunn gjennom å støtte ildsjeler og frivillige organisasjoner. Som største eier i Gjensidige med 62 prosent av aksjene, er vi med på å videreføre 200 års forsikringshistorie i Norge.

Fra og med etableringen i oktober 2007 og frem til og med 2017 har Gjensidigestiftelsen tildelt rundt 2 milliarder kroner til omtrent 6000 ulike prosjekter for å fremme trygghet og helse.

Nyheter Farlige forbikjøringer

Kongeveien minutt for minutt

Bussjåførene fortsetter å bruke bussholdeplassen ved klubbhuset på Sofiemyr som hvileplass. Dette fører til mange farlige forbikjøringer og nestenulykker på stedet. Torsdag 10. januar fulgte Oppegård Avis trafikken i Kongeveien minutt for minutt i snaut tolv timer for å dokumentere situasjonen på stedet. Sjekk videoen i saken! Les hele saken

Til toppen