GLEDER SEG TIL ÅRETS AKSJON: Lions-president Svein Vangsøy gleder seg til årets tulipan.aksjon, og håper både privatpersoner og næringsdrivende støtter opp om aksjonen.
Nyheter
GLEDER SEG TIL ÅRETS AKSJON: Lions-president Svein Vangsøy gleder seg til årets tulipan.aksjon, og håper både privatpersoner og næringsdrivende støtter opp om aksjonen. (Bilde: Anders Nordheim Dahl)

– Mer enn bare blomster

Det nærmer seg årets tulipanaksjon fra Lions. Kjøper du en bukett, støtter du en viktig sak, spesielt i disse tider.

– Disse bukettene handler om mer enn bare å kjøpe blomster. Selvfølgelig kan du kjøpe billigere tulipaner andre steder, men det er ikke prisen det handler om. Kjøper du en bukett av Lions under vår tulipanaksjon, støtter du også et viktig og nyttig arbeide som kommer lokale formål til gode, sier president i Lions Club Oppegård, Svein Vangsøy.

Tradisjon

Lions sin tulipanaksjon er et av mange vårtegn. Med våren kommer blomster, og med blomster kommer også gode formål, i hvert fall når Lions selger dem. Aksjonen betyr kjærkomne inntekter for den lokale Lions-avdelingen, og pengene kommer lokalbefolkningen til gode.

Les også: En fantastisk gave fra Landstormen

Vangsøy og hans kollegaer legger stor ære i å selge flest mulig tulipaner, ikke for egen del, men fordi de vet hvor viktige disse pengene er.

– I løpet av en vanlig aksjonsuke pleier vi å selge rundt 8000 tulipaner i løpet av en helg. Dette gjør vi både med eget salg og takket være lokale bedrifter som støtter oss. Dette setter vi veldig pris på. Å kjøpe en bukett er en kvittering for at man støtter Lions sitt arbeide mot narkotika, og dette er et viktig fokus, sier Vangsøy.

PS! Saken fortsetter under bildet!

SE ETTER DENNE GJENGEN: Oppegård Avis oppfordrer våre lesere til å støtte Lions ved å kjøpe en bukett tulipaner eller to.
SE ETTER DENNE GJENGEN: Oppegård Avis oppfordrer våre lesere til å støtte Lions ved å kjøpe en bukett tulipaner eller to. Foto: Thomas N. Witsø-Bjølmer

– Spesielt viktig nå

Det er ikke mange dagene siden 18 ungdommer fra Oppegård ble pågrepet i en stor narkotikaaksjon. Dette viser viktigheten med at ungdommer får rådgivning til å ta egne og selvstendige valg, mener Vangsøy.

Les også: Se Landstormens herlige revy i sin helhet

– Vi har hatt svært gode resultater og mottagelse siden vi startet med innføringen av Mitt Valg-opplegget i lokale skoler. Mitt håp er at dette også skal kunne brukes på andre arenaer, som for eksempel i idrettslagene. Det handler om å gi ungdom selvtilitt til å ta valg som kanskje går på tvers av vennene sine. Det handler om viktige valg som påvirker livet fremover. Det handler om å tørre å stå opp for egne meninger. Dette er viktigere enn noensinne, sier Vangsøy.

GLEDER SEG TIL ÅRETS AKSJON: Lions-president Svein Vangsøy gleder seg til årets tulipan.aksjon, og håper både privatpersoner og næringsdrivende støtter opp om aksjonen.
GLEDER SEG TIL ÅRETS AKSJON: Lions-president Svein Vangsøy gleder seg til årets tulipan.aksjon, og håper både privatpersoner og næringsdrivende støtter opp om aksjonen.

Gleder seg

Aksjonen er fra den 27. til den 29. april. Da vil Lions sine representanter stå rundt omkring i Oppegård i sine hvite dresser og selge tulipaner.

Les også: Se den flotte lavvoen som Landstormen og Lions har bygget

– Vi håper også at mange bedrifter vil kaste seg på og investere i dette. Vi tar både kontanter, kort og Vipps når vi står ute. Hver krone vi får inn, er en
viktig krone i arbeidet mot narkotika og for ungdommenes muligheter til å ta sterke, egne valg. Dette håper vi alle støtter, avslutter Vangsøy.

PS! Oppegård Avis har bestilt tre buketter i årets aksjon. Vi oppfordrer alle bedrifter i Oppegård til å gjøre det samme!

Nyheter Ingen forvaltningsrevisjon i Oppegård i 2019

– Bryter kommuneloven

Revisjonssjef i Follo distriktsrevisjon IKS (FDR), Steinar Neby, mener Oppegård kommune bryter gjeldende kommunelov ved å ikke utføre de lovpålagte forvaltningsrevisjonene. Les hele saken

Til toppen