ROLIG HELG: Politiet har ikke hatt de store hendelsene å rykke ut på i helgen.
Nyheter
ROLIG HELG: Politiet har ikke hatt de store hendelsene å rykke ut på i helgen. (Bilde: Anders Nordheim Dahl)

Mistenkelige menn og elg på motorveien

En rolig helg i vår egen kommune, men politiet hadde likevel noen saker å ordne opp i rundt om i distriktet vårt.

De helt store hendelsene har uteblitt, og dermed har politiet i distriktet vårt hatt en relativt rolig helg. Det har likevel vært noen riper i lakken og mistenkelige menn i Ski-området. En elg var også på ferde i Vestby, men den har trukket seg tilbake og volder ingen problemer på E6 lenger. 

Øst politidistrikt melder om disse hendelsene i helgen som gikk:

Riper i lakken

SKADEVERK: En uheldig bileier fikk riper i lakken og tømt luften ut av dekkene i Ski sentrum i helgen.
SKADEVERK: En uheldig bileier fikk riper i lakken og tømt luften ut av dekkene i Ski sentrum i helgen. Foto: Utrykningspolitiet

I Kirkeveien i Ski sentrum lørdag kveld, har det vært utført skadeverk på en bil som sto parkert. Bilen har fått riper i lakken og dekkene har blitt tømt for luft. Skadeverket har blitt utført i tidsrommet 17.00 til 23.00, og vil bli anmeldt.

– Det er mest sannsynlig et tilfeldig offer, og kun denne ene bilen som har blitt påført skader. Fornærmede skal ikke ha følt seg personlig truffet, og opplever det som en tilfeldig hendelse, sier Operasjonsleder i Øst politidistrikt Gisle Sveen. 

Mistenkelige menn

To menn ble natt til søndag bortvist fra Ski sentrum, etter å ha oppført seg mistenkelig rundt et sykkelstativ i Jernbanesvingen 1.

– Klokken 02.30 ble to menn i 20-årene bortvist etter å ha snoket rundt, og rørt på, sykler som om de var ute etter en sykkel som egnet transportmiddel. De ble bortvist for å forebygge sykkeltyveri, opplyser Sveen. 

Stille (h)elg

En elg hadde forvillet seg ut på E6 ved Vestby på formiddagen i går, men den forsvant mot Vestby storsenter og har ikke skapt problemer siden. Ellers har det vært en stille helg, med få skurker på ferde.

– Det har vært det store bildet i januar så langt. Helgene er foreløpig ganske rolige, sier Sveen. 

Her i Oppegård var det forøvrig ingen spesielle hendelser denne helgen!

Debatt Debattinnlegg

– Ny kurs nå!

"Høyre og KrF synes umettelige i sin appetitt på å bygge ned lokale skoger, selge kommunal eiendom og legge til rette for utbygging av Svartskog og Rikeåsen. MDG ønsker ny kurs i lokalpolitikken", skriver gruppelederen for Oppegård MDG, Jens Nordahl, i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Til toppen