UTE OG KONTROLLERER: Politiet er med jevne mellom ute på veiene våre og kontrollerer. Også i helgen ble det førerkortbeslag på E6.
Nyheter
UTE OG KONTROLLERER: Politiet er med jevne mellom ute på veiene våre og kontrollerer. Også i helgen ble det førerkortbeslag på E6. (Foto: Veronica Grude Docker)

Mistet førerkortet etter råkjøring på E6

Trampet for hardt på gassen gjennom Nøstvedttunnelen.

Den 25. mars gikk det litt for fort for en mann i 20-årene da han kjørte sydøver på E6.

I Nøstvedttunnelen ble han målt av politiet til 134 kilometer i i timen i 90-sonen, og det endte opp med førerkortbeslag. 

Ikke første beslag

Dette er langt fra det første førerkortbeslaget i denne tunnelen i år. Det gikk også alt for fort for en bilfører gjennom Nøstvedttunnelen i går kveld, onsdag den 10. januar.

Les også: To avskiltet i kontroll

I 90-sonen trampet føreren alt for hardt på gasspedalen, og ble målt til 141 kilometer i timen. Det medførte førerkortbeslag.

Nyheter Tussetjern

Gir ny badebrygge med stupebrett til kommunen

Tre private initiativtakere har i samarbeid med Langhus Velforening igangsatte et prosjekt og en vippsaksjon for å få på plass en sårt etterlengtet badebrygge med stupebrett og stige i Tussetjern. Les hele saken

Nyheter Politiet advarer

«Kyss skoen min ellers får du bank»

I vårt politidistrikt har det i det siste vært flere hendelser hvor ungdom utsetter andre ungdom for vold. Nettpatrulje i Øst politidistrikt har i dag publisert et innlegg hvor en av politibetjentene forteller om et slikt oppdrag vedkommende var på i forrige uke. Les hele saken

Til toppen