INITIATIVTAKEREN: Marianne Grini er avdelingsleder i NAV Oppegård, og er også initiativtaker bak dette viktige arrangementet. Hele 450 unge ­jobbsøkere var tilstede for å få vite hvilke muligheter de egentlig har i arbeidsmarkedet. – Vi håper at de skal få motivasjon til å tro på seg selv, sier Grini.
Nyheter
INITIATIVTAKEREN: Marianne Grini er avdelingsleder i NAV Oppegård, og er også initiativtaker bak dette viktige arrangementet. Hele 450 unge ­jobbsøkere var tilstede for å få vite hvilke muligheter de egentlig har i arbeidsmarkedet. – Vi håper at de skal få motivasjon til å tro på seg selv, sier Grini. (Bilde: Peder Blümlein)

Mulighetens dag

NAV i Oppegård og Ski hadde invitert 450 jobbsøkere under 30 år til Kolben for å gi dem et innblikk i arbeidslivet.

Det er Marianne Grini, avdelingsleder i NAV Oppegård, som står bak arrangementet.

– Arrangementet i dag er for alle unge jobbsøkere her i Oppegård og Ski under 30 år. De har blitt kalt inn fordi de er registrert hos NAV, for å bli inspirert til å se mulighetene i arbeidslivet, sier Grini.

Les også: Kun for eldre??

Det skal snart bli Nordre Follo av Ski og Oppegård, og i den anledningen hadde NAV en hel dag på Kolben for å vise hvilke muligheter de unge egentlig har, som de kanskje ikke vet om. Ikke minst hva arbeidslivet forventer av dem.

Saken fortsetter under bildet. 

KRYDDE I KOLBEN: 450 jobbsøkere var i Kolben på tirsdag (21. november) for å få informasjon om arbeidsmarkedet.
KRYDDE I KOLBEN: 450 jobbsøkere var i Kolben på tirsdag (21. november) for å få informasjon om arbeidsmarkedet. Bilde:  Peder Blümlein

Bruk for alle

Tilstede i Kolben var det arbeidsgivere, folk fra oppfølgingstjenesten, sosialt entreprenørskap og unge som driver eget firma som har vært tilstede og fortalt om seg selv,

– Vi håper at de skal få motivasjon til å tro på seg selv og se sine gode egenskaper som de kan benytte seg av i arbeidslivet. For vi vet at det er bruk for alle mulige egenskaper, fortsetter hun.

Les også: Frivillige skal rydde skiløypene

Hele 450 unge jobbsøkere hadde møtt opp denne dagen, så det var tydeligvis stor interesse for arrangementet.

Saken fortsetter under bildet

INITIATIVTAKEREN: Marianne Grini er avdelingsleder i NAV Oppegård, og er også initiativtaker bak dette viktige arrangementet. Hele 450 unge ­jobbsøkere var tilstede for å få vite hvilke muligheter de egentlig har i arbeidsmarkedet. – Vi håper at de skal få motivasjon til å tro på seg selv, sier Grini.
INITIATIVTAKEREN: Marianne Grini er avdelingsleder i NAV Oppegård, og er også initiativtaker bak dette viktige arrangementet. Hele 450 unge ­jobbsøkere var tilstede for å få vite hvilke muligheter de egentlig har i arbeidsmarkedet. – Vi håper at de skal få motivasjon til å tro på seg selv, sier Grini. Bilde:  Peder Blümlein

Viktig å komme seg ut

Daniel Nordby (22) fra Ski er en av de som var tilstede denne dagen, og han angrer ikke på at han dro.

Les også: En sann ildsjel!

– Det har vært en veldig opplysende dag. Jeg synes det er et godt tilbud til oss unge som bor her. Det er mange som sitter hjemme og ikke vet hva de kan brukes til. Jeg har fullført læretiden min, tatt fagbrevet mitt, men tingen er å komme seg ut. Slike arrangementer som dette hjelper mange, sier den unge mannen, og fortsetter:

– Jeg tror mange ser mulighetene når de vet at det finnes tilbud der ute. For min del har jeg skjønt at det er mange flere muligheter enn jeg trodde selv!

Saken fortsetter under bildet. 

INSPIRERENDE DAG: Daniel Nordby (22) fra Ski tok turen til Kolben på tirsdag for å lære mer om hvilke muligheter som faktisk finnes i arbeidsmarkedet. – Det er mange tilbud jeg ikke visste om, så dette var en bra dag, sier han.
INSPIRERENDE DAG: Daniel Nordby (22) fra Ski tok turen til Kolben på tirsdag for å lære mer om hvilke muligheter som faktisk finnes i arbeidsmarkedet. – Det er mange tilbud jeg ikke visste om, så dette var en bra dag, sier han. Bilde:  Peder Blümlein
Til toppen