NÆRT HUS: Bilen stå nært eneboligen på tomten, men brannvesenet kom rakst til stedet. Dette hindret at bilbrannen spredte seg.
Nyheter
NÆRT HUS: Bilen stå nært eneboligen på tomten, men brannvesenet kom rakst til stedet. Dette hindret at bilbrannen spredte seg. (Foto: Sigbjørn Vedeld/Oppegård Avis)

Mystisk bilbrann på Kolbotn

BMW i Kapellveien totalskadet. Brannårsaken foreløpig ukjent.

Samtlige nødetater rykket lørdag formiddag ut til en bilbrann i Kapellveien på Kolbotn. En mørk BMW X3 sto i full fyr i oppkjørselsen til en enebolig. 

Politiet på stedet opplyste til Oppegård Avis at ambulansen returnerte raskt da det ikke vare noen personsskade på stedet.

Det var en stund fare for at brannen skulle spre seg til eneboligen, men polititet twitret at det ikke lenger var fare for spredning til bebyggelse etter at  brannvesenet startet slukningsarbeidet. 

Oppegård Avis snakket såvidt med bilens fører. 

– Det er moren min sin bil. Jeg skjønner ikke hva som gjorde at den tok fyr, sa han før han ble tatt med til en prat med politiet på stedet. 

Brannvesenet skrudde av vannslangen litt etter kl 12, og tillot Oppegård Avis å komme inntil bilvraket. Bilen var da totalskadet.

PS! Saken fortsetter under bildene!

UTBRENT: Motorrommet til bilen var toltalskadet av brannen. Foto: Oppegård Avis

 

INNENDØRS: Bilen innendørs etter at slukningsarbeidet var over. Foto: Oppegård Avis


Lokalbefolkning på lørdagstur lurte veldig på hva som hadde skjedd  Noen timer senere bekrefter politiet at årsaken til brannen fortsatt er mystisk. 

– Det var brann i en BMW X3, og det var full fyr i bilen. Årsaken til brannen er ukjent og det er blitt opptrettet sak, sier operasjonsleder Trond Lorentzen i Øst politidistrikt til Oppegård Avis. 

Til toppen