SNART SLUTT PÅ DETTE I DENNE OMGANG:; Tirsdag har mange måttet måke og brøyte, men nå er ekstrem-snøen over for denne gangen.
Nyheter
SNART SLUTT PÅ DETTE I DENNE OMGANG:; Tirsdag har mange måttet måke og brøyte, men nå er ekstrem-snøen over for denne gangen. (Foto: Samuel Ninson)

Nå blir det lettere vær!

Eter ekstrem-snøfallet det siste døgnet, kan billister og andre puste lettet ut, for nå blir det bedre!

Det siste døgnet har det enkelte steder på Østlandet kommet så mye som en meter med snø, noe som vi kanskje ikke er helt vant til, men unormalt er det ikke, skal vi tro meteorologene.

– Det er ikke unormalt mye, men det går noen år mellom hver gang det kommer så mye på en gang, forteller meteorolog Terje Alsvik Walløe til NRK.

Bedre vær i vente

Selv om det har vært en prøvelse for mange det siste døgnet, kan man nok nå puste rolig ut, for varselet som gjelder frem til og med i morgen formiddag, onsdag den 17. januar, viser at det er lettere vær i vente.

I kveld, tirsdag den 16. januar, er det meldt om overskyet vær, rundt null grader og opphold her i Oppgeård. Det vil blåse noe, med svak eller flau vind, og slik vil det holde seg til rundt klokken 02.00 i natt. Da blir det litt kaldere, med rundt en minusgrad. Det er meldt bittelitt nedbør rundt 05-tiden onsdag morgen den 17. januar, men bare 0-0,1 millimeter, melder yr.no

Onsdagen er det meldt om skyet vær hele dagen, og temperaturene vil variere mellom en og fire minusgrader dagen gjennom.

Det at temperaturene skifter rundt nullpunktet, kan imidlertid føre til at det kan bli noe glatt på en del veier, så oppfordringen er å fortsatt kjøre forsiktig og kjøre etter forholdene. 

Sport Kunstgress på Østre Greverud

– Banen er isete og helt ubrukelig til fotball

De siste to ukene er flere fotballtreninger på kunstgressbanen på Østre Greverud blitt avlyst og nå har de første kampene mot andre lag også blitt avlyst. Alt på grunn av at undervarmen ikke virker. Fotballmiljøet er frustrert. Les hele saken

Til toppen