BARE Å HOPPE I DET: Nå er dusjanleggene i Greverudhallen atter en gang åpen for dusjing.
Nyheter
BARE Å HOPPE I DET: Nå er dusjanleggene i Greverudhallen atter en gang åpen for dusjing. (Anders Nordheim Dahl)

Nå er dusjanleggene friskmeldt

Etter lang tids stengning er endelig garderobene i Greverudhallen friskmeldte.

Tirsdag den 10. oktober ble dusjene i Greverudhallen stengt med umiddelbar virkning etter et bakteriefunn. 

Bakteriefunnet ble gjort som følger av en rutinekontroll, forteller leder for drift- og vedlikehold i Oppegård kommune, Hogne Haug.

– Vi har et stort fokus på legionella-testing i våre bygg, utfører kontinuerlig testing i våre anlegg, og spesielt i idrettsanleggene. Det var på en av våre standard rutinetester, som vi utfører jevnlig, at vi fikk et utslag i den ene dusjen, og da valgte vi å stenge anleggetg, forteller Haug. 

Les også: En fantastisk Black Friday på Kolbotn torg

– Det er ofte stillestående vann i rør på grunn av lite bruk som er årsaken til at det blir en liten oppblomstring av slike bakterier, men derfor er vi også påpasselige med å holde jevnlige kontroller.

Friskmeldt

Den 24. november kom imidlertid endelig gladmeldingen fra kommunen. Nå er anlegget endelig friskmeldt og kan bemyttes av treningsglade Oppegård-folk.

Funn av legionella er ikke uvanlig, og kan skje såvel i dusjen hjemme hos deg som på andre steder der vann transporteres i rør.I fjor var det blant annet flere tilfeller av legionellafunn i svømmehallen på Sofiemyr.

Dermed kan du ta det helt med ro og atter en gang spyle kroppen din etter en svett og deilig treningsøkt i hallen!

Nyheter Rådmannens tale til folkevalgte

– Dette vil smerte, men er helt nødvendig

Les rådmannens innledningstale til folkevalgte i forbindelse med kommunestyrets behandling av Handlingsprogrammet for 2019-2022 mandag 10. desember. Her tar han opp alt fra Oppegårds økonomi, investeringer, driftsutfordringer, kutt i tjenester, salg av kommunale eiendommer og ekteskapet med Ski kommune om ett år. Les hele saken

Til toppen