KAFFESLABBERAS: Driftskoordinator Erica Andersson (f.v.), Hanne Wessel Egge, coffee shop manager og Sarah Irgens, medarbeider er klare for storinnrykk på nyåpnede Espresso House på Kolbotn Torg.
Nyheter
KAFFESLABBERAS: Driftskoordinator Erica Andersson (f.v.), Hanne Wessel Egge, coffee shop manager og Sarah Irgens, medarbeider er klare for storinnrykk på nyåpnede Espresso House på Kolbotn Torg. (Foto: Veronica Grude Docker)

Nå er kaffen klar på Kolbotn Torg

I dag, torsdag 30. august, åpner Espresso House på Kolbotn Torg.  Fra klokken 08.00 kan du nyte kaffe med noe musikalsk attåt på den nyåpnede kaffebaren.

Daglig leder, eller coffee shop manager som det heter i Espresso House kjeden, Hanne Wessel Egge (25), gleder seg til å ta imot kunder i flunkende nye lokaler. Her skal de servere «verdens beste» kaffe med et smil.

Les også: Sykkel og boller

STORINNRYKK: Coffee shop manager Hanne Wessel Egge (25) er klar tll å ta i mot gjesten i Espresso House nye, lune lokaler på Kolbotn Torg. Foto: Veronica Grude Docker

–  Det viktigste vi gjør er å servere verdens beste kaffe til verdens beste gjest. Det er kaffe vi kan og det har vi lyst til å vise frem, sier Egge.

Jazzfrokost 

Åpningen av kaffebaren skal akkompagneres av konsert med jazzbandet Klossmajor og det blir gratis frokost til alle som kommer innom, mellom 08.00 og 10.00 på åpningsdagen. 

– Vi håper på 200 besøkende på eventet vårt. I dag blir det gratis frokost og norsk jazz, sier Egge. 

Hun håper selvfølgelig at kundene fortsetter å komme, også etter åpningsdagen.

– Vi håper dette kan bli et møtested på senteret. Et samlingssted for nærmiljøet er det vi drømmer om. 

Les mer om den nystartede kaffebaren i ukens papiravis. 

Nyheter Politiets Nasjonale Beredskapssenter

Fraskriver seg ansvaret for nabovarsling

Ifølge prosjektsjef for Politiets Nasjonale Beredskapssenter (PNB), Paul Torgersen, er det ingen krav til forhåndsvarsling av støyende aktivitet fra byggeplassen på Taraldrud. Kommunen er ikke interessert i dette heller. – Støytesting og eventuell varsling av naboer er beredskapssenterets ansvar, sier fagsjef Kjersti Gram Andersen i Nordre Follo kommune. Les hele saken

Nyheter Idrettslaget og politiet advarer

Eldre mann blottet seg og onanerte ved klubbhuset på Sofiemyr

Mandag fikk politiet meldinger om flere tilfeller av blotting i Follo. Den første hendelsen skjedde på Sofiemyr klokken 17:00 da en eldre mann blottet seg og onanerte for en ung kvinne og en yngre jente like ved klubbhuset. Les hele saken

Til toppen