Styreleder i MEF, Arnstein Repstad, åpnet Arctic Entrepreneur 2020 tirsdag 21. januar i The Qube som ligger like vest for vestre rullebane på Gardermoen.

- Ikke den avslutningen på året som vi forventet

Styreleder i Maskinentreprenørenes Forbund (MEF), Arnstein Repstad, åpnet Arctic Entrepreneur 2020 i konferansesenteret The Qube på Gardermoen.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Han ønsket velkommen og kunne fortelle at det i år er 111 utstillere på plass i messedelen av arrangementet som også består av en stor konferansedel.

Han sa litt om året som har gått for MEFs medlemmer:

- Vi startet 2019 med stor aktivitet. På slutten av året var det noe mer rufsete. Det ble ikke den avslutningen som vi hadde håpet og forventet, sa han om nedgangen i anleggsmarkedet på slutten av året.

En viktig del av Arctic Entrepreneur, er Brakkemiddagen på onsdagen. Da skal det være flesk og duppe. At det er upassende å tulle med denne menyen fikk den da nye adm. direktøren Julie Brodtkorb erfare i 2018 da hun som fersk leder satte hamburger på menyen denne dagen.

I 2019 hadde hun lært og flesket var tilbake.

Under åpningen av 2020-utgaven av Arctic Entrepreneur, kunne Repstad berolige med at tradisjonen skulle holdes i hevd også i år:

- Akkurat som i fjor, er Julie overstyrt. Det blir flesk og duppe, sa han med et smil.

Powered by Labrador CMS