REISER SEG: Nå begynner det å komme vegger på plass på hotellet på The Well, som skal stå ferdig tidlig 2021.
Nyheter
REISER SEG: Nå begynner det å komme vegger på plass på hotellet på The Well, som skal stå ferdig tidlig 2021. (Sigbjørn Vedeld)

Nå går det går oppover for hotellet

Det bygges i høyden på The Well resort. Om drøye året skal hotellet være klart til bruk.

The Well Resort skal etter planen stå ferdig i begynnelsen av 2021. Hittil har arbeidene på hotellet vært lite synlig for innbyggerne, men i løpet av de neste månedene skal bygget reise seg.

– Det går oppover nå. Vi har gravd veldig mye nedover, men nå begynner betongfundamenter og vegger å komme opp, sier styreleder i The Well, Kristian Gundersen.

Han tipper at «skallet» av hotellet vil bli synlig rett over nyttår.

– Da ser man virkelig fremdriften. Det ser jo nesten ut som man står stille når man graver nedover.

FORNØYD: Styreleder i The Well, Kristian Gundersen, gleder seg til hotellet blir ferdig. Foto: Veronica Grude Docker

Testes før åpning

Det er ikke fastsatt noen endelig åpningsdato for hotellet, med sine 104 rom, men foreløpig går ting etter planen kan Gundersen melde.

– Nå holder vi på med mye detaljprosjektering innvendig. Det er den fasen vi er i nå, og så kjører vi på så hardt vi kan med råbygget, forteller han.

Hotellet skal i første omgang testes grundig av personalet, før de åpner for publikum.

– Vi kommer til å vurdere «in house» hvor lenge vi skal ha en prøveperiode, slik at vi er 100 prosent klare for å åpne for våre gjester, sier Gundersen.

Februar 2021

Hotellet som i utgangspunket var planlagt med 21 etasjer, skal ha ni etasjer og både takterasse, konferanselokaler og restaurant, for både gjester og andre som ønsker å benytte seg av tilbudene. Det er estimert åpning for publikum rundt februar 2021.

Til toppen