GLEDER SEG TIL FORTSETTELSEN: Den nye direktøren ved Quality Hotel Entry, som Oppegårds nye hotell nå heter, gleder seg stort til å ta imot nye og gamle gjester i nyoppussede lokaler.
Nyheter
GLEDER SEG TIL FORTSETTELSEN: Den nye direktøren ved Quality Hotel Entry, som Oppegårds nye hotell nå heter, gleder seg stort til å ta imot nye og gamle gjester i nyoppussede lokaler. (Bilde: Anders Nordheim Dahl)

– Nå gir vi full gass

Med nytt navn og ny giv, ser fremtiden lys ut for Oppegårds eneste hotell, mener direktør Olav Kyrre Skoge ved Quality Hotel Entry.

For kort tid siden skiftet Oppegårds eneste hotell både toppleder og navn. Nå gleder den nye direktøren seg til tiden som kommer. Oppegård har ett hotell, og det ligger ved porten til Oslo. Det er utgangspunktet for det nye navnet, Quality Hotel Entry.

Nyoppusset

Nylig pusset hotellet opp for 25 millioner kroner, og når man får ny look, er det også på sin plass med et splitter nytt navn, som gjenspeiler at hotellet ligger, som navnet tilsier, ved inngangsporten til hovedstaden.

GLEDER SEG TIL FORTSETTELSEN: Den nye direktøren ved Quality Hotel Entry, som Oppegårds nye hotell nå heter, gleder seg stort til å ta imot nye og gamle gjester i nyoppussede lokaler.
GLEDER SEG TIL FORTSETTELSEN: Den nye direktøren ved Quality Hotel Entry, som Oppegårds nye hotell nå heter, gleder seg stort til å ta imot nye og gamle gjester i nyoppussede lokaler. Foto: Anders Nordheim Dahl

Les også: Ekstrem oppussing på lokalhotellet

– Dette er inngangsporten til Oslo og mot Østfold, og navnet, Quality Hotel Entry, spiller direkte opp under det. Med hotellets nye drakt er det et herlig sted å være og en god arena for gode opplevelser. I takt med alt det nye, skal vi fokusere enda mer på våre fantastiske service-helter som gir Quality Hotel Entry den positive energien som smitter over på gjestene våre, som reiser fra oss med minner så det monner, sier Olav Kyrre Skoge (37), som er nyansatt hotelldirektør ved Quality Hotel Entry.

Renovasjons-arbeidet startet høsten 2016 og var ferdigstilt i februar 2017. Nå skal det gis full gass i det som fremstår som en moderne utgave av Oppegårds eneste hotell.

Les også: Nytt navn - ny direktør

Han legger stor vekt på atmosfæren. Det skal være trivelig å både bo og jobbe på Quality Hotel Entry. 

– En reise på et hotell skal være som å reise hjem på et besøk. Jeg er opptatt av de små tingene og detaljene, og jeg er opptatt av at vi skal levere for kundene våre. Jeg er et ja-menneske, og dette skal være et ja-hotell som folk skal trives på, sier han.

Mange muligheter

Den nye hotelldirektøren er full av energi og bobler over av idéer for det nye hotellnavnet og ikke minst lokalhotellets fremtid.

– Dette har på mange måter vært et gjengangerhotell, med mange trofaste gjester og konferranser. Vi tror oppussingen vil gjøre at mange vil få opp øynene for hotellet, og vi tror på en vekst av nye kunder. Beliggenheten på dette hotellet er supert. Det er bare en kort vei til Oslo, og det er et fleksibelt hotell som er veldig dynamisk. Jeg ser for meg at dette er et naturlig overnattingssted for folk fra Oslo-området eller fra Østfold, sier han.

IKKE BARE BAR(E): Å drive hotell er krevende, men givende, skal vi tro den nye hotelldirektøren. Her koser han seg i den nyoppussede hotellbaren.
IKKE BARE BAR(E): Å drive hotell er krevende, men givende, skal vi tro den nye hotelldirektøren. Her koser han seg i den nyoppussede hotellbaren. Foto: Anders Nordheim Dahl

Les også: – Takk for gavene, Oppegård

– Man kan kanskje tenke at det er utfordrende å drive hotell her, siden det verken ligger ved sjøen med spa eller midt i Oslo, men faktum er at dette hotellet byr på så mange andre kvaliteter enn mange andre hoteller. Hvis du for ekempel legger en konferranse hit, kan vi skreddersy hele hotellet til å passe ditt behov, og vi ligger også svært tett på mange opplevelser både i hovedstaden og lokalt, sier han.

Ønsker seg flere lokale kunder

Den nye hotelldirektøren håper også på at oppussingen skal føre med seg at flere lokale velger å bruke lokalhotellet sitt.

– Målet nå er at vi skal bli enda bedre kjent i lokalmiljøet. Vi skal skape en sterkere posisjon lokalt, og få også lokale til å oppdage mulighetene som ligger her. Vi har hatt en enorm vekst her de siste årene, men vi ser at potensialet er stort også lokalt i Oppegård og Follo. Alt i alt har vi et nytt navn og mange nye muligheter. Hvorfor ikke ta en mini-ferie her en helg, komme seg vekk og for eksempel kombinere det med en spa-tur på The Well eller en strandtur? Mulighetene er mange, sier direktøren.

Nyheter Storebukta-prosjektet

– Dette er helt uakseptabelt!

Kommunen og Storebukta-utbyggeren vil sette opp en port som stenger undergangen i Theodor Hansens vei for ordinær trafikk frem til høsten. Beboere i området er i harnisk. – At utbygger ikke er villig til å betale for nødvendig sikkerhet kan ikke veltes over på oss på denne måten. Nå er det på tide at kommunen stiller seg på beboernes side og stiller ordentlige krav, sier styreleder for Tangen Vel, Jan Willem Kopperud. Les hele saken

Nyheter Digitale læringsmidler på skolen

Beroliger foresatte

– Vi har etablert sikkerhetstiltak for å hindre at personinformasjonen til elevene kommer på avveie, sier IKT-rådgiver i Oppegård, Andreas Christiansen (41). Sjekk også hva Kunnskapsdepartementet og Utdanningsdirektoratet mener om saken. Les hele saken

Nyheter Ingen forvaltningsrevisjon i Oppegård i 2019

– Bryter kommuneloven

Revisjonssjef i Follo distriktsrevisjon IKS (FDR), Steinar Neby, mener Oppegård kommune bryter gjeldende kommunelov ved å ikke utføre de lovpålagte forvaltningsrevisjonene. Les hele saken

Til toppen