Nå kommer snøen!

Finn frem votter, skjerf og ullundertøy. Snøen er på vei!

Nå er høsten definitivt over! Både StormGeo og Meteorologisk Institutt melder at fredag skal det falle hvitt fra himmelen, og Kong Vinter melder som ankomst!

PS! Før du fortsetter! Klikk play i videovinduet øverst i saken før du leser videre. Der finner du passende musikk tli å lese videre nedover i artikkelen!

Starter fredag

Snøfallet starter fredag, bekrefter vakthavende meteorolog  Cecilie Villanger ved StormGeo, som driver værstedet storm.no.

– Jada, nå kommer snøen. Det vil trolig starte på ettermiddagen eller kvelden fredag den 4. november, og så vil det fortsette å både snø og sludde gjennom både lørdagen og søndagen, sier hun.

Finn frem skiene!

BLIR DU MED OG BYGGER SNØMANN?: Det er bare å synge som i Frost, og gjøre klart til å bygge snømann og stå på ski igjen!
BLIR DU MED OG BYGGER SNØMANN?: Det er bare å synge som i Frost, og gjøre klart til å bygge snømann og stå på ski igjen! Foto: Leserbilde

På spørsmål om man nå kan finne frem skiene og klargjøre de, så er svaret ja fra meteoroligen.

– Det kommer nok til å dumpe nedpå en del, og siden temperaturene skal holde seg kalde til langt uti neste uke, er det nok på tide å finne frem vinterutstyret nå, sier hun. 

Temperaturene i neste uke vil svinge seg ned mot 6-7 minusgrader, men det er foreløpig ike meldt om mer snøfall etter helgen, i hvertfall ikke frem til og med onsdag den 9. november. 

PS! Har du skiftet til vinterdekk? Hvis ikke bør du klikke her!

Værvarsel for de neste dagene.

Husk at du alltid får oppdatert værvarsel på forsiden til oavis.no! Her finner du lenker til både Storm og Yr sine varsler for de neste dagene.

Klikk her for å lese det lokale værvarselet på StormGeo

Klikk her for å lese det lokale værvarselet på yr.no 

Nyheter Plastisbanen på Kolbotn

– Ingen trussel for miljøet

Kjemikaliene i vedlikeholdsmidlene som kommunen bruker for å vaske og polere plastisbanen er skadelige og giftige for liv i vann, ifølge produktbeskrivelsen fra leverandøren. Kommunen skriver at midlene fortynnes i vann til en slik grad at de ikke utgjør skade for miljø. Les hele saken

Nyheter Plastisbanen på Kolbotn

– Skiftende vær skaper ujevnheter på underlaget

Bare to uker etter åpningen måtte plastisbanen på Kolbotn repareres og stenges. "Vanskelige værforhold. Vi oppfordrer til ikke å bruke banen. Skiftende vær skaper ujenvheter på underlaget", informerte kommunen mandag morgen. Les hele saken

Til toppen