KLARE FOR VÅR: Virksomhetsleder Heidi Tomten (t.h.) og driftssjef Kay Pedersen i UTE i Oppegård kommune gleder seg til vårlige veier og til å spa våren frem for alvor.
Nyheter
KLARE FOR VÅR: Virksomhetsleder Heidi Tomten (t.h.) og driftssjef Kay Pedersen i UTE i Oppegård kommune gleder seg til vårlige veier og til å spa våren frem for alvor. (Foto: Anders Nordheim Dahl)

Nå skal veiene feies og vårklargjøres

Det ligger mye grus på veier og fortau etter vinterens mega-snøfall. Nå skal det vekk!

Vinteren i år har vært knallhard med mye snø, og i den anledning har det naturlig nok blitt brukt en del grus her i lokalmiljøet. 

Nå er vinteren på vei bort, og vi sier sayonara til Kong Vinter for denne gang. Nå er det tid for gåturer, sykler og småsko. Da må veiene ryddes, og det skal de også gjøres!

Feiebiler er snart på veien

Noe vel kanskje de aller fleste er opptatt av, er når fortau og veier vil bli feid for grusen.

– Denne uken jobber vi med å skrape vekk is på gangveiene og sette alle maskinene i stand til vårrengjøring. I neste uke begynner vi med feiing. Planen er å være ferdig med dette i god tid til 17. mai, sier virksomhetsleder Heidi Tomten i UTE i Oppegård kommune.

Dermed er det bare å glede seg!

PS! Du kan lese mer om temaet i papirutgaven av Oppegård Avis torsdag den 5. april!

Debatt Lerduebanen

– Setter foreningens fremtid på spill

"Ved å legge ned Ole Haug-lerduebane uten å samtidig ha en alternativ plassering til skytebanen, står hele Oppegård jeger- og fiskerforenings fremtid på spill fra og med 1. januar 2020", skriver Arild Burud i sitt leserinnlegg. Les hele saken

Til toppen