BLI GRØNT!: Og det ble det. Banen skal stå ferdig i neste uke.
Nyheter
BLI GRØNT!: Og det ble det. Banen skal stå ferdig i neste uke.

Nå "spirer" det på Hellerasten

I sterk kontrast til naturen rundt, blir det bare grønnere og grønnere på grusbanen på Hellerasten. Arbeidet med å lage kunstgressbane er nemlig godt i gang.

Vi har skrevet flere "mens vi venter-artikler" om kunstgressbanen på Hellerasten, men det spørs om dette ikke blir den siste.

Banen nærmer seg nemlig spillbar stand i høy hastighet. Da Oppegård Avis var oppom banen tirsdag formiddag, så det slik ut (bildet over), men de nederlandske kunstgress-arbeiderne jobbet på høygir med å dekke stadig flere kvadratmeter med kunstgress.

Venter på innfyll

Håkon Bekkestad, nestleder i KIL, er redd for å ta for store ord i sin munn, men drister seg til følgende:

– Vi venter fortsatt på innfyllet som skal inn i gresset, men hvis alt går som planlagt, så er banen spillbar, senest i neste uke. Da håper vi det kommer mange som vi spille fotball på grønt "gress", sier Bekkestad.

Utover innfyllet som skal inn i underlaget gjenstår det litt arbeid med gjerder og ballfanger-nett, og entreprenøren vil gjerne fullføre dette arbeidet før hundrevis av unger løper rundt på anlegget. Dette vil uansett tas fortløpende, sier KIL-mannen.

Nyheter Kolbotn stasjon

Pakkhuset som sykkelhotell

Bane NOR Eiendom foreslår midlertidig bruk av pakkhuset på Kolbotn stasjon som et sykkelhotell med plass til bare 20 til 30 sykler. Når Kolbotn stasjon skal bygges om, ønsker de å rive det bevaringsverdige pakkhuset. Les hele saken

Til toppen