SPORT: Det er nok av TV-er som sender idrett på O'Learys.
SIKRINGSKOST: Det er ikke alt som er like sunt på den nye restauranten, men ifølge våre «anmeldere» smakte det godt! (Foto: Finn Mobæk)
SULTEN TESTGJENG: Her er Oppegård Avis' utsendte, i ferd med å stressteste kjøkkenet på O'Learys to dager før offisiell åpning. ØBs Stig Persson (med ryggen til) fikk aller nådigst være med. (Foto: Finn Mobæk)
o'learys o learys pub restaurant sportspup bar
o'learys o learys pub restaurant sportspup bar

Nå tennes tusen TV-skjermer

I dag åpner familierestauranten og sportsbaren O'Learys på Kolbotn Torg. Vi var med på «prøvekjøring» tidligere i uken. Les hvordan det gikk.

I dag, 11. mai, åpner O'Learys dørene for første gang på Kolbotn Torg. Vi fikk være med på «tjuvstarten» onsdag 9.mai, for å teste mat og service. 

SULTEN TESTGJENG: Her er Oppegård Avis' utsendte, i ferd med å stressteste kjøkkenet på O'Learys to dager før offisiell åpning. ØBs Stig Persson (med ryggen til) fikk aller nådigst være med. Foto: Finn Mobæk

Les også: I rute foran åpningen

–  Jeg synes det var god mat. Hamburger med bacon og blåmuggost var veldig god og forretten var også bra, sier Finn Mobæk, en av Oppegård Avis' utsendte testere. 

God miks

Stemningen var upåklagelig, og med omtrent tretti tv-skjermer, synes testerne det  absolutt kvalifiserte til en god sportspub. Dette til tross, var det god plass til familiene også, med soner som passet bedre for et avslappet familiebesøk. 

– Det er en bra miks som fotballpub og familierestaurant. Det er også mulig å få mat for folk med allergier, sier Mobæk.

Les også: Nå kan du kjøpe dagspass til Hellbotn Metalfest

Tilbakemeldingene på salaten og småretter var også gode blant testerne våre. Her er det noe for alle, kan vi konkludere. 

SIKRINGSKOST: Det er ikke alt som er like sunt på den nye restauranten, men ifølge våre «anmeldere» smakte det godt! Foto: Finn Mobæk

O'Learys holder selvfølgelig åpent på 17.mai, med uteservering for de som ønsker det.  

Nyheter Farlige forbikjøringer

Kongeveien minutt for minutt

Bussjåførene fortsetter å bruke bussholdeplassen ved klubbhuset på Sofiemyr som hvileplass. Dette fører til mange farlige forbikjøringer og nestenulykker på stedet. Torsdag 10. januar fulgte Oppegård Avis trafikken i Kongeveien minutt for minutt i snaut tolv timer for å dokumentere situasjonen på stedet. Sjekk videoen i saken! Les hele saken

Til toppen