RINGTE RUNDT: ra Oppegård stilte Christine Ruud Ulfsryggen fra WK advokatene, Tom Westerlin og Bjørn Vidar Lazar Braathen begge DNB Eiendom. I tillegg stilte fra Oppegård kommune Heidi Berentsen, Kristin Swendgaard, Samfunnsutvikling og  kontorlærling Ali Zahid Rashid rundt ringebordet. Også tidligere ordfører Sylvi Graham var på plass.
Nyheter
RINGTE RUNDT: ra Oppegård stilte Christine Ruud Ulfsryggen fra WK advokatene, Tom Westerlin og Bjørn Vidar Lazar Braathen begge DNB Eiendom. I tillegg stilte fra Oppegård kommune Heidi Berentsen, Kristin Swendgaard, Samfunnsutvikling og kontorlærling Ali Zahid Rashid rundt ringebordet. Også tidligere ordfører Sylvi Graham var på plass. (Bilde: Oppegård kommune)

Næringslivet tråkket til

Det var ikke bare bøssebærerne som samlet inn penger til årets TV-aksjon.

Årets TV-aksjon er over, og totalt kom det inn 1.125.211 kroner fra Oppegård til den gode saken. I snitt ga hver innbygger i kommunen 42 kroner til årets aksjon, som gikk av stabelen forrige søndag. 

Les mer om årets TV-aksjon og det innsamlede beløpet her!

Bidro også

Men det var ikke bare privatpersoner og bøsser, kort eller telefoner fra privatpersoner som bidro til summen. Også det private næringslivet i Oppegård tro til for Røde Kors og årets aksjon.

Tradisjon tro, samlet representanter fra næringslivet seg til innsamling og ringerunde for TV-aksjonen. 

På to timer kom det inn hele 120.750 kroner fra 42 totalt bedriifter i Oppegård. Thon Hotell i Ski var arena for næringslivet fra Ski, Ås og Oppegård til ringedugnaden for årets innsamlingsaksjon til Røde Kors, melder Oppegård kommune på sine hjemmesider. 

Thon Hotell i Ski var arena for næringslivet fra Ski, Ås og Oppegård til ringedugnaden for årets innsamlingsaksjon til Røde Kors. 

Det er fantastisk bra at de lokale bedriftene våre har et stå stort hjerte for det gode og viktige arbeidet som Røde Kors gjør!

Nyheter Storebukta-prosjektet

– Dette er helt uakseptabelt!

Kommunen og Storebukta-utbyggeren vil sette opp en port som stenger undergangen i Theodor Hansens vei for ordinær trafikk frem til høsten. Beboere i området er i harnisk. – At utbygger ikke er villig til å betale for nødvendig sikkerhet kan ikke veltes over på oss på denne måten. Nå er det på tide at kommunen stiller seg på beboernes side og stiller ordentlige krav, sier styreleder for Tangen Vel, Jan Willem Kopperud. Les hele saken

Nyheter Digitale læringsmidler på skolen

Beroliger foresatte

– Vi har etablert sikkerhetstiltak for å hindre at personinformasjonen til elevene kommer på avveie, sier IKT-rådgiver i Oppegård, Andreas Christiansen (41). Sjekk også hva Kunnskapsdepartementet og Utdanningsdirektoratet mener om saken. Les hele saken

Nyheter Ingen forvaltningsrevisjon i Oppegård i 2019

– Bryter kommuneloven

Revisjonssjef i Follo distriktsrevisjon IKS (FDR), Steinar Neby, mener Oppegård kommune bryter gjeldende kommunelov ved å ikke utføre de lovpålagte forvaltningsrevisjonene. Les hele saken

Til toppen