TATT PÅ FERSKEN: Det var her på Meny-butikken på Greverud at jentene ble tatt på fersken mens de nasket til seg alkoholholdige drikkevarer.
Nyheter
TATT PÅ FERSKEN: Det var her på Meny-butikken på Greverud at jentene ble tatt på fersken mens de nasket til seg alkoholholdige drikkevarer. (Bilde: Anders Nordheim Dahl)

Nasket rusbrus fra Meny-butikken og hadde piller på seg

Politiet grep inn mot to unge jenter på Meny på Greverud.

Onsdag ettermiddag den 16. august ble to jenter, en av dem mindreårig, tatt av ansatte på Meny-butikken på Greverud, etter at de ble fersket mens de nasket til seg rusbrus fra drikkevarehyllene i butikken.

Den yngste av jentene var 16 år, mens den eldste var over myndighetsalder.

Blir anmeldt

Da politiet kom til butikken, viste det seg også at den yngste av jentene også var i besittelse av reseptbelagte piller uten resept. 

Dermed venter et oppgjør med lovens lange arm, og både politiet og butikken har anmeldt forholdet. 

Nyheter

Vil redusere åpningstiden for lokal daglegevakt i Oppegård

Åpningstiden for daglegevakten i Oppegård kommune foreslås redusert med fire timer per døgn. Fra klokken 16:00 til klokken 08:00 i hverdager blir du henvist til Ski kommunale legesenter. Les hele saken

Nyheter Plastisbanen på Kolbotn

Kommunen kjøpte ulovlige midler til vedlikehold av plastisbanen

Kommunen har kjøpt to typer vedlikeholdsmidler for å vaske og polerere plastisbanen med. Etter en drøy måned viser det seg at begge midler er ulovlige. Kommunen stanser nå vedlikehold av plastisbanen. Les hele saken

Til toppen