I GODE HENDER: Glossy Island Nailbar har fått ny eier og drives nå å av Elisabeth Schei (40) som eier rettighetene til konseptet i Norge.
Nyheter
I GODE HENDER: Glossy Island Nailbar har fått ny eier og drives nå å av Elisabeth Schei (40) som eier rettighetene til konseptet i Norge. (Bilde: Veronica Grude Docker)

Neglbaren er åpen igjen!

Elisabeth Schei (40) er den nye negldronningen på Kolbotn torg. Etter å ha holdt stengt i januar er Glossy Island Nailbar nå i full gang igjen.

Elisabeth Schei (40) eier rettighetene til Glossy Island Nailbar i Norge, som har fire salonger rundt om i landet. Nå har hun tatt over som eier av salongen på Kolbotn torg, etter at de tidligere franchisetakerene gikk konkurs. Schei er helt sikker på at det er liv laga for neglbaren på Kolbotn.

Les også: Vi er godt fornøyde!

– Første året vil vi prøve å omsette for 1,7 millioner. Det har ligget litt under der tidligere, men med riktig drift, ledelse og ikke minst riktige jenter, kommer det til å gå veldig bra, sier en optimistisk Schei.  

Elisabeth Schei, eier av Glossy Island Nailbar på Kolbotn Torg og neglterapeut Anabel Bodikyan.
Elisabeth Schei, eier av Glossy Island Nailbar på Kolbotn Torg og neglterapeut Anabel Bodikyan. Foto: Veronica Grude Docker

Hun er helt sikker på at det er realistiske mål hun har satt seg.

– Det ligger veldig mye i hvordan vi drifter og jobber effektivt med kundene. Men det er helt klart et realistisk mål for Kolbotn torg med riktig jobbing, sier Schei.

Enda bedre

Både Schei, senterledelsen og tidligere kunder er svært glade for at neglbaren nå er oppe og går igjen. 

– Senteret var kjempepositive til at vi skulle fortsette og ble veldig glade. Jeg har også hørt fra andre butikker at det var bra vi åpnet igjen, for mange har spurt om hva som skjedde med oss, sier Schei. 

Hun bedyrer at de nå har åpnet med enda flinkere personale og et ønske om å levere enda bedre kvalitet.

Ps! Les mer under bildet!

DYKTIGE ANSATTE: Elisabeth Schei (40) er veldig fornøyd med jentene i salongen. Her er to av tre ansatte, Hristina Dimitrova (29) og Anabel Bodikyan (23).
DYKTIGE ANSATTE: Elisabeth Schei (40) er veldig fornøyd med jentene i salongen. Her er to av tre ansatte, Hristina Dimitrova (29) og Anabel Bodikyan (23). Foto: Veronica Grude Docker

 

Les også: Ny moteforretning på senteret

– Noen var ikke helt fornøyd med hvordan det var tidligere, alle var ikke like dyktige av de som var her før, men vi har satt i sammen et personale som er veldig flinke. Vi ønsker å levere god kvalitet til alle kundene våre. Litt av grunnen til at vi var stengt i januar var fordi jeg ville åpne med et godt og riktig personale, sier Schei.

Og det er hun helt sikker på at det har nå.

– Kvalitetsmessig er de som er her nå superflinke, de kan masse og har jobbet med negler i mange år. Alle er utdannet og profesjonelle, det er viktig. Og at vi har kvalitetsprodukter og er opptatt av kundens neglhelse, avslutter Schei. 

Nyheter Hogsten langs Kolbotnvannet

Utbyggeren fikk grønt lys til å hogge ned titalls trær i kantsonen

Tidligere denne uken fikk Oppegård Avis flere meldinger fra innbyggerne som reagerer på at utbyggeren av Storebukta og Veslebukta hadde hogget ned flere løvtrær langs Kolbotnvannet, en til fire meter fra vannet. Det viser seg at utbyggeren har fått tillattelse fra kommunen. Les hele saken

Nyheter Politiets Nasjonale Beredskapssenter

Fraskriver seg ansvaret for nabovarsling

Ifølge prosjektsjef for Politiets Nasjonale Beredskapssenter (PNB), Paul Torgersen, er det ingen krav til forhåndsvarsling av støyende aktivitet fra byggeplassen på Taraldrud. Kommunen er ikke interessert i dette heller. – Støytesting og eventuell varsling av naboer er beredskapssenterets ansvar, sier fagsjef Kjersti Gram Andersen i Nordre Follo kommune. Les hele saken

Nyheter Idrettslaget og politiet advarer

Eldre mann blottet seg og onanerte ved klubbhuset på Sofiemyr

Mandag fikk politiet meldinger om flere tilfeller av blotting i Follo. Den første hendelsen skjedde på Sofiemyr klokken 17:00 da en eldre mann blottet seg og onanerte for en ung kvinne og en yngre jente like ved klubbhuset. Les hele saken

Til toppen