ØNSKER VELKOMMEN: Daglig leder i Kolbotn dyreklinikk, Idunn Langbakk, ønsker kundene velkommen. Her er hun sammen med Inger Marie Beck (67) fra Kolbotn og pasienten Lotta, som har vært gjennom mange behandlinger og fått mye hjelp hos den lokale dyreklinikken.
Nyheter
ØNSKER VELKOMMEN: Daglig leder i Kolbotn dyreklinikk, Idunn Langbakk, ønsker kundene velkommen. Her er hun sammen med Inger Marie Beck (67) fra Kolbotn og pasienten Lotta, som har vært gjennom mange behandlinger og fått mye hjelp hos den lokale dyreklinikken.

– Nest best i landet

Det er ikke bare kundene som har lagt merke til de nye lokalene til Kolbotn dyreklinikk.

– Jeg har besøkt veldig mange dyreklinikker og dyresykehus i Norge, og oppfatter Kolbotn dyreklinikk som nest beste av alle etter Fredrikstad Dyrehospital, sier Morten Aas.

Han er daglig leder i VetFamily AS, som er en innkjøpskjede for rundt 195 lokalt eide, frittstående smådyrklinikker og dyresykehus.

– Jeg ble veldig imponert over hvordan Kolbotn dyreklinikk tar imot kundene og hvordan de har bygget lokalene, både med tanke på det estetiske og det rent profesjonelle. Lokalene er veldig moderne og flotte, og har blant annet en tydelig inndeling for hunder og katter. Alt er veldig tilretettelagt og nytenkende, sier Aas.

Klapp på skulderen

– Dette er et klapp på skulderen til alle som har hjulpet meg siden vi startet med å planlegge flyttingen i fjor høst. Jeg hadde aldri i verden klart det alene, sier Idunn Langbakk (45), som har vært daglig leder for Kolbotn dyreklinikk i tolv år.

Det var i slutten av mai at dyreklinikken flyttet inn i de nyoppussede lokalene i Håndverkshuset, vis-à-vis gjenvinningsstasjonen på Sofiemyr.

Tidligere holdt den til i næringsbygget i Sønsterudveien 26, men måtte flytte ut i forbindelse med omreguleringsprosessen og boligplanene for den aktuelle eiendommen.

Får egen ro og flyt

– Vi har bygget en klinikk for de neste 20 årene. Kapasiteten er mye bedre. Vi har økt fra fem til elleve arbeidsstasjoner, og har gode parkeringsmuligheter. Det er en helt annen hverdag for oss her. Selv om det er mye å gjøre, har vi egen ro og flyt som er helt unik, sier Langbakk.

Hun vil gjerne takke alle og enhver for innsatsen underveis. Spesiell takk rettes til dyrepleier Siri Breda-Ruud, gårdeier Svein Haaland, byggmester Jim Stewart, arkitektene fra Kvernaas Arkitekter og interiørarkitekt Christine Norderhaug.

Idunn Langbakk (45) fra Sofiemyr har vært daglig leder i Kolbotn dyreklinikk siden 2006. Klinikken flyttet fra Sønsterudveien 26 til Sofiemyrveien 6 (Håndverkshuset Oppegård AS) den 23. mai 2018. Foto: Yana Stubberudlien
FLOTT RESEPSJON: Dyrepleier Gøril Ekholdt (24) startet å jobbe her i juli og stortrives. I bakgrunnen kan du se den flotte moseveggen.
(Foto:  Synnøve Sundby Fallmyr)
PÅ KONTROLL: Den strihårede dachsen Sala er på kontroll, avbildet med Rune Sørensen og veterinær Renate Sjølie. Foto: Yana Stubberudlien

Debatt Kolbotn sentrum

Vi bør ha en revidert områdeplan for Kolbotn sentrum

"Valgomaten til Oppegård Avis viser at Ap har vært et klart støtteparti for Høyre i Oppegård i de viktigste sakene som angår Kolbotn sentrum. De rødgrønne på sin side har samlet markert at de ønsker en forandring i dette", skriver Gunnar Sveen i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Til toppen