HER JOBBES DET: Det jobbes på spreng for å få Nordbytunnelen ferdig i tide. Dette fører blant annet til at den må nattestenges fra tid til annen.
Nyheter
HER JOBBES DET: Det jobbes på spreng for å få Nordbytunnelen ferdig i tide. Dette fører blant annet til at den må nattestenges fra tid til annen. (Foto: Anders Nordheim Dahl)

Nordbytunnelen nattestenges igjen

Skal du ut og kjøre natt til 16. januar, bør du se på dette!

Nordbytunnelen stenger natt til tirsdag 16. januar 2018. Nordgående løp stenger kl. 21, sørgående løp stenger kl. 22. Begge løp åpner for trafikk kl. 05.30 tirsdag 16. januar. Det blir omkjøring på Nessetveien for trafikken i begge retninger. 

– Vi skal søke etter en lekkasje i et kommunalt vannrør, noe som krever at vi stenger tunnelen for all trafikk, sier prosjektleder Thomas Kalleberg. På nattestid er det begrenset trafikkmengde, noe som medfører at omkjøringen ikke vil gi de store forsinkelsene for bilistene. 

Les også: Nå er turstien åpen igjen!

– Imidlertid vil nok beboerne i området oppleve noe mer støy fra Nessetveien, noe vi selvsagt beklager, sier Kalleberg.

Sport Kunstgress på Østre Greverud

– Banen er isete og helt ubrukelig til fotball

De siste to ukene er flere fotballtreninger på kunstgressbanen på Østre Greverud blitt avlyst og nå har de første kampene mot andre lag også blitt avlyst. Alt på grunn av at undervarmen ikke virker. Fotballmiljøet er frustrert. Les hele saken

Til toppen