HER KOMMER KAFFEN: Espresso House skal fylle lokalene til Bjørklund og Be You når de åpner på sensommeren. Markedskoordinator Kristine Eknes Blom og senterleder Marianne Thoresen-Larsen, gleder seg til kaffekjeden er på plass.
Nyheter
HER KOMMER KAFFEN: Espresso House skal fylle lokalene til Bjørklund og Be You når de åpner på sensommeren. Markedskoordinator Kristine Eknes Blom og senterleder Marianne Thoresen-Larsen, gleder seg til kaffekjeden er på plass. (Foto: Veronica Grude Docker)

Nordens største kaffekjede til Kolbotn Torg

Kaffegiganten Espresso House flytter inn på Kolbotn Torg. – Vi jobber med å få de på plass til skolestart, sier senterleder Marianne-Thoresen Larsen.

Senteret har jobbet lenge med å få kaffekjeden Espresso House til Kolbotn Torg. Nå er avtalen i boks, og kaffegiganten skal være på plass i august, forhåpentligvis rundt skolestart.

Les også: – Kommunen selger Oppegårds identitet til høystbydende

– Det at Espresso House kommer er en kjempenyhet vi ser frem til, sier senterleder Marianne Thoresen-Larsen.

Åpner opp

Hun gleder seg til endringene som er i ferd med å skje på senteret. Den store kaffekjeden skal inn der Bjørklund og Be You holder til i dag. De skal flyttes til andre lokaler på senteret.

Bjørklund blir å finne i isbarens lokaler, Be You flytter inn i de gamle lokalene til Sjarm & Sjel, og Sjarm & Sjel flytter inn i lokalet etter Cubus.

Les også: O'Learys er i rute foran åpningen

– Vi får åpnet opp fellesarealet, og skapt et sosialt miljø. Og det vil bli bedre siktlinjer mot Lindex og Match, forteller senterlederen.

Saken fortsetter under bildet. 

KAFFE TO GO: Nå skåler senterdamene med porselenskrus, men når Espresso House kommer blir det kaffe to go og lunsj på farten. Foto: Veronica Grude Docker

Frir til ungdommen

Thoresen-Larsen håper den velrenommerte kaféen kan bidra til at yngre kunder vil bruke senteret mer.

– De har en lekker innredning med glassfasader som vil skape et helt annet miljø i fellesarealet, og myke det opp, sier hun.

Les også: Kaffebar'n på flyttefot

Thoresen-Larsen ønsker et møtested for den yngre garde, og håper at Espresso House kan bli nettopp dette.

– Her kan de møtes til en frappucino, koble seg på wifi og sosialisere.

Saken fortsetter under bildet. 

HER KOMMER KAFFEN: Espresso House skal fylle lokalene til Bjørklund og Be You når de åpner på sensommeren. Markedskoordinator Kristine Eknes Blom og senterleder Marianne Thoresen-Larsen, gleder seg til kaffekjeden er på plass. Foto: Veronica Grude Docker

 

Plass til flere

Espresso House vil få hele 200 kvadratmeter å boltre seg på, og til tross for flere andre spise- og drikkesteder på Kolbotn Torg, er ikke senterlederen redd for at de skal gå hverandre i næringen.

Les også: Ny vår for spiseriet

– Vi er ikke redd for konkurransen. De kommer til å utfylle de konseptene som er her i dag. Og med befolkningsveksten som er ventet her i Oppegård de neste årene, er det absolutt rom for flere, avslutter Thoresen- Larsen entusiastisk.

Nyheter Rådhuskvartalet

Dette mener politikerne om salget av rådhuskvartalet

Oppegård Avis har spurt lokalpolitikerne om rådhuskvartalet bør selges, ikke selges eller selges delvis, og hvilke formål rådhuset og rådhusparken kan brukes til hvis de forblir i kommunal eie. Les hele saken

Til toppen