KULTURRÅD: det blir møte i Ski råshusteater tirsdag 30. oktober i forbindelse med etableringen av Nordre Follo Kulturråd
Nyheter
KULTURRÅD: det blir møte i Ski råshusteater tirsdag 30. oktober i forbindelse med etableringen av Nordre Follo Kulturråd (Veronica Grude Docker)

Nordre Follo kulturråd etableres

Vil du være med å starte Nordre Follo kulturråd? Tirsdag 30. oktober blir det møte i Ski rådhusteater.

Prosjektgruppen av kulturformidlere i Oppegård håper du støtter opp om etablering av Nordre Follo Kulturråd ved å møte opp tirsdag 30. oktober klokken 18.00–19.30, i Ski Rådhusteater, Auduns sal.

I noen måneder har en prosjektgruppe jobbet med å utrede mulighetene og interessen for å opprette et Follo Kulturråd. Agendaen er ikke helt ferdigstilt, men et av målene med møtet er å få deltakere til et interimsstyre for Nordre Follo Kulturråd.

Initiativtaker Jan-Elling Skaugerum håper på bredt oppmøte, og oppfordrer alle lag, foreninger eller enkeltpersoner til å  delta.

De som ønsker å delta kan melde seg på ved å sende en e-post til skaugerum@yahoo.no eller ta kontakt Med Skaugerum på telefon 977 555 79.

Sport Kunstgress på Østre Greverud

– Banen er isete og helt ubrukelig til fotball

De siste to ukene er flere fotballtreninger på kunstgressbanen på Østre Greverud blitt avlyst og nå har de første kampene mot andre lag også blitt avlyst. Alt på grunn av at undervarmen ikke virker. Fotballmiljøet er frustrert. Les hele saken

Til toppen