ÅPNER NY BUTIKK: Butikkjeden NORMAL har "litt av alt". Torsdag 2. april åpner de butikk på Kolbotn torg.
Nyheter
ÅPNER NY BUTIKK: Butikkjeden NORMAL har "litt av alt". Torsdag 2. april åpner de butikk på Kolbotn torg. (Skipper Ib www.skipperib.dk)

NORMAL åpner butikk på Kolbotn torg

Butikkjeden NORMAL har i overkant av 200 butikker rundt om i Europa, inkludert 84 butikker i Norge. Torsdag 2. april åpner de ny butikk på Kolbotn torg.

Den danske butikkjeden NORMAL, som selger, blant annet, produkter fra kategorier som personlig pleie, husholdningsartikler, kosmetikk, dyremat, skrive- og kontorartikler, helsekost og drikkevarer, åpner butikk på Kolbotn torg, torsdag 2. april. 

GLEDER SEG: Senterleder Marianne Thoresen Larsen gleder seg til åpningen. Foto: Oppegård Avis

– Dette er et konsept kundene våre har etterspurt og vi ser med glede frem til åpningen, sier senterleder på Kolbotn torg, Marianne Thoresen Larsen. 

Butikken flytter inn i lokalene etter Princess, mens Princess får en helt ny butikk ved siden av Boots Apotek.

Storslagen åpning

Den danske tradisjonen tro, blir det en kjempestor åpningsfest for kundene når butikken åpner dørene. Det blir konkurranser, goodiebags og servering av hjemmelaget suppe. 

– Vi gleder oss til å gi kundene i Kolbotn en fantastisk handleopplevelse, hvor de kan kjøpe merkevarer til faste lave priser. Vi er helt overveldet over alle de positive tilbakemeldingene fra glade kunder. Det blir utrolig spennende å se om kundene i Kolbotn tar like godt imot NORMAL-konseptet, sier Jesper Brandt, norsk partner i NORMAL. 

Nyheter Nytt helsesenter på Trollåsen

Fikk avslag fra Fylkesmannen

Etter en naboklage har Fylkesmannen satt en foreløpig stopper for byggingen av et nytt helsesenter på Trollåsen. Avslaget fra Fylkesmannen gjør at prosjektet skal utsettes ytterligere i påvente av en ny omregulering av tomten. Les hele saken

Nyheter Sumpskogen ved Storebukta

– En hån mot naturen

Leder i Naturvernforbudet i Nordre Follo, Mariella Nora Isabella Filberg Memo, reagerer sterkt på anleggelse av den nye gangveien inne i den rødlistede sumpskogen ved Storebukta. – Verken utbyggeren eller kommunen ved Vei og Park har faglig kompetanse til å vurdere felling av trær der, sier hun. Les hele saken

Til toppen