NYTT TILBUD: Kulturhuskonsulent Tore Gjedrem i Kolben testet den nye appen torsdag denne uken.
Nyheter
NYTT TILBUD: Kulturhuskonsulent Tore Gjedrem i Kolben testet den nye appen torsdag denne uken. (Foto: Sigbjørn Vedeld)

Ny app gir deg Kolben-billetter til halv pris

Dette er tilbudet til deg som er ute i siste liten.

Torsdag la Kolben kulturhus ut sitt første arrangement på appen LastCall. Denne appen er laget for deg som er ute etter kulturtilbud i siste liten. 

– Dette er veldig spennende. Nå kan du sitte hjemme på ettermiddagen, få et push-varsel om et arrangement som kan passe for deg, og plutselig sitter du i Kolben, sier kulturhuskonsulent Tore Gjedrem. 

Push-varsel

Gjennom appen til LastCall kan alle kjøpe rabatterte billetter til kulturarrangementer i siste liten før arrangementstart. Appen bruker push-teknologi og sender tilbud som er relevante for brukerens nærområde, eller utenfor hvis brukerne er interessert i det. 

HALV PRIS: De siste billettene til Jonas Fjeld kvartett var ute til 49 % rabatt noen timer før konsertstart torsdag.

Hvor stor rabatten du får vil variere fra arrangement til arrangement. Torsdag var for eksempel konserten med Jonas Fjeld kvartett i kulturhuset samme kveld lagt ut på LastCall med 49 % rabatt. 

– Vi kommer til å prøve oss litt frem nå i starten med når vi legger billettene tilgjengelig på LastCall. For oss er det et godt verktøy for å fylle kulturhuset, og teknologien er veldig enkel for brukerne, sier Gjedrem. 

Sete blir tildelt

Den lille ulempen ved å være ute i siste liten er at du ikke får bestemme seteplass på arrangementer hvor det er nummerert plassering. Kjøper du Kolben-billetter gjennom LastCall, får du tildelt seteplass når du kommer til kulturhuset. 

– Likevel tror jeg dette er et veldig godt tilbud for kulturinteresserte som liker å være spontane, sier Tore Gjedrem. 

Nyheter Politiets nasjonale beredskapssenter

Mangler penger til døgnbemanning

Til tross for at det nye beredskapssenteret er bygget innenfor gitte tids- og kostnadsrammer, vil det ikke klare å levere på innholdet som er nødvendig for å sikre den lovede terrorberedskapen 24 timer i døgnet. Les hele saken

Nyheter Tvillingbyene Ski og Kolbotn

– Nordre Follo skal være like bra enten du bor i nord eller syd, øst eller vest

For en uke siden skrev Anne Elisabeth Henriksen (66) fra Kolbotn et innlegg om gjengrodd Kolbotn torg og velstelt Ski torg, og ba ordføreren og varaordføreren om å svare på innlegget. Her kan du lese svaret. Les hele saken

Til toppen