NY SENDING: Programleder Eskil Bjørshol (t.h.) og redaktør Sigbjørn Vedeld har vært i studio igjen. Hør hva de snakker om denne uka.
Nyheter
NY SENDING: Programleder Eskil Bjørshol (t.h.) og redaktør Sigbjørn Vedeld har vært i studio igjen. Hør hva de snakker om denne uka. (Foto: Odd Erik Skavold Lystad.)

Ny episode av «Uka med Oavis»

Hundrevis hørte vår første sending med «Uka med Oavis». Nå er episode to endelig klar. Bompenge-sorg, lokal verdensrekord og musikal-legenden Sigurd Dancke er bare noen av temaene vi streifer innom denne uka. Hør mer her.

Alle store mediehus  setter av tid og ressurser til podcast, og selv om vi i Oppegård Avis er del av et relativt lite mediehus, så er vi så absolutt et mediehus. Derfor satser vi også på podcast.

Forrige uke debuterte vi med podcasten «Uka med Oavis», hvor programleder Eskil Bjørshol og redaktør Sigbjørn Vedeld loset lytterne gjennom nyhetsuka i avisen, tipset om spennende gjøremål og ga ros til noen som fortjente det.

HØR SENDINGEN HER:


Du kan allerede nå gå inn i både iTunes, dine foretrukne podcast-apper og Spotify for å høre episoden, hvis du ikke vil høre den på linken over.

For kort?

UTE NÅ: Det er bare å gå inn i din podcast-app og høre nå. Vi setter pris det hvis du abonnerer. Det er selvsagt helt gratis.

Responsen på forrige episode lot ikke vente på seg. Folk syntes det var både nyttig og gøy å få lokale nyheter rett i øregangen, og den eneste kritikken vi har mottatt er at sendingen var for kort! Folk rakk rett og slett ikke inn til Oslo, eller ut av Oslo, før sendingen var over.

Det var derfor et heltent podcast-team som gikk i studio torsdag morgen, rustet med gode samtaletemaer fra papir- og nettavisen.

– Denne uka måtte vi snakke om bompenge-innføringen i kommunen vår og hvilke begrensninger det gir. Vi snakker også om en særdeles uvanlig verdensrekord, hva Sigbjørns favoritt-ord er, og hva vi mener du bør få med deg av aktiviteter i helga. I tillegg er det én spesiell ildsjel som får noen ekstra klapp på skuldra, nemlig musikal-legenden Sigurd Dancke, sier Bjørshol.

I sum ble det 16 minutter lokal prat. Håper du hører og gir oss tilbakemeldinger på hva du synes.

Nyheter Tvillingbyene Ski og Kolbotn

– Nordre Follo skal være like bra enten du bor i nord eller syd, øst eller vest

For en uke siden skrev Anne Elisabeth Henriksen (66) fra Kolbotn et innlegg om gjengrodd Kolbotn torg og velstelt Ski torg, og ba ordføreren og varaordføreren om å svare på innlegget. Her kan du lese svaret. Les hele saken

Til toppen