GLEDER SEG: Butikksjef Anita-Christel Strandberg er klar for åpne Kolbotns nye motebutikk torsdag den 2. februar.
Nyheter
GLEDER SEG: Butikksjef Anita-Christel Strandberg er klar for åpne Kolbotns nye motebutikk torsdag den 2. februar. (Bilde: Anders Nordheim Dahl)

Ny moteforretning på senteret

Om bare få dager åpner Vic på Kolbotn torg. Nå jobbes det på spreng for å få butikken åpningsklar.

Det skrues og flyttes, pakkes inn og pakkes ut. Det løpes, dirigeres og settes opp og ut ting. Hyller og disker skal på plass. Det er høy puls og mye aktivitet i de gamle lokalene til Soda Hamborg på Kolbotn torg.

– Spent

For her åpner nemlig Kolbotns nye klesbutikk Vic torsdag den 2. januar. Butikksjef Anita-Christel Strandberg (27) gleder seg villt til åpningen i neste uke, men før dette, er det mye som skal gjøres i lokalene.

– Jeg tror dette kommer til å bli Norges fineste Vic-butikk, sier hun stolt.

Transformasjonen i lokalene er stor. Her skal det snart inn plagg etter plagg med kjente merker.

PS! Saken fortsetter under bildet!

 

NY BUTIKK: Her skal det bli meter på meter med motemerker.
NY BUTIKK: Her skal det bli meter på meter med motemerker. Foto: Anders Nordheim Dahl

 

God kvalitet

Ifølge Strandberg skal det satses på en blanding av klassiske, tiidløse plagg og siste mote på markedet med stor variasjon.

– Det skal være klær av høy kvalitet og god design, sier hun.

– Butikken ligger sentralt her og det er et flott senter. Jeg synes Kolbotn er et spennende sted å starte ny butikk, og håper folk vil være flinke til å bruke oss og de andre butikkene lokalt i årene som kommer, sier hun.

Med det er det bare å ønske lykke til med oppussingen, og ikke minst med åpningsdagen torsdag den 2. februar!

PS! Du kan lese mer om åpningen av den nye moteforretningen i papirutgaven av Oppegård Avis torsdag den 2. februar!

FORTSATT EN DEL Å GJØRE: Det er kort tid til åpningen, men ifølge butikksjefen, vil den nye Vic-butikken på Kolbotn torg bli knallfin!
FORTSATT EN DEL Å GJØRE: Det er kort tid til åpningen, men ifølge butikksjefen, vil den nye Vic-butikken på Kolbotn torg bli knallfin! Foto: Anders Nordheim Dahl

Nyheter Storebukta-prosjektet

– Dette er helt uakseptabelt!

Kommunen og Storebukta-utbyggeren vil sette opp en port som stenger undergangen i Theodor Hansens vei for ordinær trafikk frem til høsten. Beboere i området er i harnisk. – At utbygger ikke er villig til å betale for nødvendig sikkerhet kan ikke veltes over på oss på denne måten. Nå er det på tide at kommunen stiller seg på beboernes side og stiller ordentlige krav, sier styreleder for Tangen Vel, Jan Willem Kopperud. Les hele saken

Nyheter Digitale læringsmidler på skolen

Beroliger foresatte

– Vi har etablert sikkerhetstiltak for å hindre at personinformasjonen til elevene kommer på avveie, sier IKT-rådgiver i Oppegård, Andreas Christiansen (41). Sjekk også hva Kunnskapsdepartementet og Utdanningsdirektoratet mener om saken. Les hele saken

Nyheter Ingen forvaltningsrevisjon i Oppegård i 2019

– Bryter kommuneloven

Revisjonssjef i Follo distriktsrevisjon IKS (FDR), Steinar Neby, mener Oppegård kommune bryter gjeldende kommunelov ved å ikke utføre de lovpålagte forvaltningsrevisjonene. Les hele saken

Til toppen