NY FEST?: Tirsdag klokken 17.00 spiller Kolbotn IL kvartfinale i cupen mot Klepp.
Sport
NY FEST?: Tirsdag klokken 17.00 spiller Kolbotn IL kvartfinale i cupen mot Klepp.

Ny tid for KILs cup-fest

OBS-OBS: Morgendagens cup-oppgjør mot Klepp har fått nytt tidspunkt. Kampstart er 17.00, ikke 18.00.

Det er ikke bare i Toppserien at Kolbotns toppserie-damer leverer gode resultater. De har også spilt seg frem til kvartfinalen i cupen.

Dette oppgjøret skulle opprinnelig spilles på Sofiemyr stadion i morgen (tirsdag) klokken 18.00, men på grunn av motstanderen Klepp sine flytider, er den flyttet frem til klokken 17.00.

Grill og angrepsfotball

Dermed blir det et skikkelig middagsoppgjør på Sofiemyr stadion. Og middag trenger du ikke å tenke på, for arrangøren lover å fyre opp grillen allerede klokken 16.00 og de tilbyr både hamburgere og pølser til sultne tilskuere.

Ifølge Yr er det meldt 20 grader og oppholdsvær hele tirsdag ettermiddag, så paraplyen kan du legge igjen hjemme!

Det er forøvrig verdt å merke seg at både Kolbotn og motstander Klepp er to lag som liker å angripe. Det har foreløpig resultert i henholdsvis fjerde- og andreplass på toppserie-tabellen. 

Ute etter "revansje"

I lørdagens oppgjør mot Trondheims Ørn så Kolbotn lenge ut til å sikre seg tre nye poeng i jakten på edelt metall. En sen scoring fra bortelaget, sørget derimot for ett poeng til begge lag, og det er etter alle solemerker et offensivt og revansjesugent hjemmelag som jakter på cup-avansement.

Se høydepunktene fra kampen her:

Tirsdag klokken 17.00 er altså tidspunktet du må merke deg hvis du vil være med på cup-fest! 

Tvillingbyene Kolbotn og Ski

Hvor lenge skal det få være sånn?

"Jeg lurer på om ordfører Hanne Opdan og varaordfører Hans-Martin Enger har sett hvordan Jan Baalsruds plass ser ut i dag, med buskene som er ustelt og nesten fire meter høye", skriver leser Anne Elisabeth Henriksen fra Kolbotn. Les hele saken

Gjersjøelva natur- og kulturpark

Ferdig med restaureringen av ruinene etter Stubljan

Gjersjøelva natur- og kulturpark fikk i 2018 en halv million kroner av Sparebankstiftelsen til restaurering av ruinene etter en nedbrent herregård ved Hvervenbukta. Det har vært et utfordrende arbeid å bygge opp muren på nytt. Frank Westgaard fra Svartskog har gjort et formidabelt arbeid. Sjekk resultatet! Les hele saken

Til toppen