NY FEST?: Tirsdag klokken 17.00 spiller Kolbotn IL kvartfinale i cupen mot Klepp.
Sport
NY FEST?: Tirsdag klokken 17.00 spiller Kolbotn IL kvartfinale i cupen mot Klepp.

Ny tid for KILs cup-fest

OBS-OBS: Morgendagens cup-oppgjør mot Klepp har fått nytt tidspunkt. Kampstart er 17.00, ikke 18.00.

Det er ikke bare i Toppserien at Kolbotns toppserie-damer leverer gode resultater. De har også spilt seg frem til kvartfinalen i cupen.

Dette oppgjøret skulle opprinnelig spilles på Sofiemyr stadion i morgen (tirsdag) klokken 18.00, men på grunn av motstanderen Klepp sine flytider, er den flyttet frem til klokken 17.00.

Grill og angrepsfotball

Dermed blir det et skikkelig middagsoppgjør på Sofiemyr stadion. Og middag trenger du ikke å tenke på, for arrangøren lover å fyre opp grillen allerede klokken 16.00 og de tilbyr både hamburgere og pølser til sultne tilskuere.

Ifølge Yr er det meldt 20 grader og oppholdsvær hele tirsdag ettermiddag, så paraplyen kan du legge igjen hjemme!

Det er forøvrig verdt å merke seg at både Kolbotn og motstander Klepp er to lag som liker å angripe. Det har foreløpig resultert i henholdsvis fjerde- og andreplass på toppserie-tabellen. 

Ute etter "revansje"

I lørdagens oppgjør mot Trondheims Ørn så Kolbotn lenge ut til å sikre seg tre nye poeng i jakten på edelt metall. En sen scoring fra bortelaget, sørget derimot for ett poeng til begge lag, og det er etter alle solemerker et offensivt og revansjesugent hjemmelag som jakter på cup-avansement.

Se høydepunktene fra kampen her:

Tirsdag klokken 17.00 er altså tidspunktet du må merke deg hvis du vil være med på cup-fest! 

Nyheter Storebukta-prosjektet

– Kjører anleggsvannet fra Storebukta til Vestby

Etter krav fra Fylkesmannen ble det langvarige utslippet fra Storebukta-prosjektet til Kolbotnvannet stoppet onsdag forrige uke. Utbyggeren kjører nå anleggsvannet fra Storebukta til en lanbrukseiendom i Vestby hvor vannet oppbevares i en tett tank. Les hele saken

Nyheter Prisøkning fra 27. januar

Ruter øker billettprisene

Førstkommende søndag kommer den årlige prisendringen fra Ruter som innebærer en prisøkning på de fleste billettyper. Samtidig endres aldersgrensene for barn og ungdom slik at barn under seks år reiser gratis og ungdom betaler barnebillett frem til fylte 18 år. Les hele saken

Til toppen