NY FEST?: Tirsdag klokken 17.00 spiller Kolbotn IL kvartfinale i cupen mot Klepp.
Sport
NY FEST?: Tirsdag klokken 17.00 spiller Kolbotn IL kvartfinale i cupen mot Klepp.

Ny tid for KILs cup-fest

OBS-OBS: Morgendagens cup-oppgjør mot Klepp har fått nytt tidspunkt. Kampstart er 17.00, ikke 18.00.

Det er ikke bare i Toppserien at Kolbotns toppserie-damer leverer gode resultater. De har også spilt seg frem til kvartfinalen i cupen.

Dette oppgjøret skulle opprinnelig spilles på Sofiemyr stadion i morgen (tirsdag) klokken 18.00, men på grunn av motstanderen Klepp sine flytider, er den flyttet frem til klokken 17.00.

Grill og angrepsfotball

Dermed blir det et skikkelig middagsoppgjør på Sofiemyr stadion. Og middag trenger du ikke å tenke på, for arrangøren lover å fyre opp grillen allerede klokken 16.00 og de tilbyr både hamburgere og pølser til sultne tilskuere.

Ifølge Yr er det meldt 20 grader og oppholdsvær hele tirsdag ettermiddag, så paraplyen kan du legge igjen hjemme!

Det er forøvrig verdt å merke seg at både Kolbotn og motstander Klepp er to lag som liker å angripe. Det har foreløpig resultert i henholdsvis fjerde- og andreplass på toppserie-tabellen. 

Ute etter "revansje"

I lørdagens oppgjør mot Trondheims Ørn så Kolbotn lenge ut til å sikre seg tre nye poeng i jakten på edelt metall. En sen scoring fra bortelaget, sørget derimot for ett poeng til begge lag, og det er etter alle solemerker et offensivt og revansjesugent hjemmelag som jakter på cup-avansement.

Se høydepunktene fra kampen her:

Tirsdag klokken 17.00 er altså tidspunktet du må merke deg hvis du vil være med på cup-fest! 

Debatt Vann og avløp

Vann til besvær

"Vi ber ordfører Thomas Sjøvold om å opplyse innbyggerne om hvor mye det vil koste å oppgradere VA-nettet i Oppegård til det samme nivået som i Ski? Han kan gjøre det enkelt ved å omregne det til antall svømmehaller", skriver Gunnar Sveen fra Kolbotn på vegne av bevegelsen OppegårdsVenner. Les hele saken

Til toppen