Her lå Tasty lunsj og grill i sommer, men lokalet har stått stengt i flere måneder. 1. februar åpnet det igjen, rett ved bensinstasjonen ved Landerudsenteret.
Nyheter
Her lå Tasty lunsj og grill i sommer, men lokalet har stått stengt i flere måneder. 1. februar åpnet det igjen, rett ved bensinstasjonen ved Landerudsenteret. (Foto: Synnøve Sundby Fallmyr)

Nyåpnet gatekjøkken og kiosk på Sofiemyr

Sofiemyr kiosk og grill åpnet dørene 1. februar etter Tasty lunsj og grill.

Etter flere måneder med stengte dører etter at Tasty lunsj og grill la kroken på, er det nå åpnet igjen!

Les også: – Nei til monster-hotell

Nå heter det Sofiemyr kiosk og grill, og er både gatekjøkken og kiosk. Du kan altså finne et lite utvalg dagligvarer her. I tillegg har de åpent på søndager!

Saken fortsetter under bildet. 

NYÅPNET: Daglig leder av Løren kiosk og grill, Saeed Asgher, stod bak disken i dag, andre åpningsdag. Foto:  Synnøve Sundby Fallmyr

Løren og Sofiemyr

ALLEREDE BESØK: De har allerede fått kunder på besøk. Foto:  Synnøve Sundby Fallmyr

Det finnes én annen med samme eiere, og den er på Løren. Daglig leder av Løren kiosk og grill, Saeed Asgher, sier butikken der går veldig bra, og at de er spente på klientellet her. 

Les også: Finn tilbake til vårformen

– Vi har tro på at det kommer til å gå bra her, sier han. 

Selv om det bare er andre åpningsdag, er det allerede flere gjester i lokalet. 

Asgher skal ikke være daglig leder her også, det er fetteren hans, Aquil Ali som skal bli daglig leder for Sofiemyr kiosk og grill. 

BENSIN, KIOSK OG MAT: Her lå Tasty lunsj og grill i sommer, men lokalet har stått stengt i flere måneder. 1. februar åpnet det igjen, rett ved bensinstasjonen ved Landerudsenteret. Foto:  Synnøve Sundby Fallmyr

Nyheter Setningsskader i Kolben kulturhus

Har sunket 40 centimeter

Grunnen rundt Kolbens sørøstlige hjørne og noen meter ut fra bygget mot Kolbotnvannet, har sunket opp mot 40 centimeter. Det er også registrert setningsskader i bygget som gir seg utslag i sprekker i gulv og vegger enkelte steder. – Kolben står på peler til fast grunn, og det er derfor minimal risiko for at bygget synker, sier kommunen. Les hele saken

Til toppen