Sofiemyrskiltet har stått på halvatten i mange dager nå! Bilde tatt 17. november.
Nyheter
Sofiemyrskiltet har stått på halvatten i mange dager nå! Bilde tatt 17. november. (Bilde: Synnøve Sundby Fallmyr)

Nytt Sofiemyrskilt er på vei!

Hvis du kjører Taraldrudveien inn til Sofiemyr fra E6, har du sikkert tenkt: "Er det ingen som skal gjøre noe med det Sofiemyrskiltet snart?"

Sofiemyrskiltet i Taraldrudveien har stått på halvatten i mange dager nå. Det er trolig en bil som har kjørt i skiltet, men det er usikkert.

Uansett; et nytt skilt er på vei!

Les også: Kom deg trygt frem på glatta!

– Nytt skilt er bestilt, og kommer nok opp i løpet av uken. Det må jo lages først, forteller Kim Olsen i Veidrift AS.

I bildet ser du hvordan skiltet står helt på skeiva, noe det har gjort i ganske lang tid nå, og alle som kjører denne veien ser det hver dag. Nå vet du hva som skjer!

Er det noe annet som rører seg der ute? Ikke nøl med å tips oss på tips@oavis.no!

I morges ble dette bildet tatt av Sofiemyrskiltet, som har stått på skeiva i mange dager. Men nå er altså et nytt skilt på vei!
I morges ble dette bildet tatt av Sofiemyrskiltet, som har stått på skeiva i mange dager. Men nå er altså et nytt skilt på vei! Bilde: Synnøve Sundby Fallmyr

Nyheter Rådmannens tale til folkevalgte

– Dette vil smerte, men er helt nødvendig

Les rådmannens innledningstale til folkevalgte i forbindelse med kommunestyrets behandling av Handlingsprogrammet for 2019-2022 mandag 10. desember. Her tar han opp alt fra Oppegårds økonomi, investeringer, driftsutfordringer, kutt i tjenester, salg av kommunale eiendommer og ekteskapet med Ski kommune om ett år. Les hele saken

Til toppen