Sofiemyrskiltet har stått på halvatten i mange dager nå! Bilde tatt 17. november.
Nyheter
Sofiemyrskiltet har stått på halvatten i mange dager nå! Bilde tatt 17. november. (Bilde: Synnøve Sundby Fallmyr)

Nytt Sofiemyrskilt er på vei!

Hvis du kjører Taraldrudveien inn til Sofiemyr fra E6, har du sikkert tenkt: "Er det ingen som skal gjøre noe med det Sofiemyrskiltet snart?"

Sofiemyrskiltet i Taraldrudveien har stått på halvatten i mange dager nå. Det er trolig en bil som har kjørt i skiltet, men det er usikkert.

Uansett; et nytt skilt er på vei!

Les også: Kom deg trygt frem på glatta!

– Nytt skilt er bestilt, og kommer nok opp i løpet av uken. Det må jo lages først, forteller Kim Olsen i Veidrift AS.

I bildet ser du hvordan skiltet står helt på skeiva, noe det har gjort i ganske lang tid nå, og alle som kjører denne veien ser det hver dag. Nå vet du hva som skjer!

Er det noe annet som rører seg der ute? Ikke nøl med å tips oss på tips@oavis.no!

I morges ble dette bildet tatt av Sofiemyrskiltet, som har stått på skeiva i mange dager. Men nå er altså et nytt skilt på vei!
I morges ble dette bildet tatt av Sofiemyrskiltet, som har stått på skeiva i mange dager. Men nå er altså et nytt skilt på vei! Bilde: Synnøve Sundby Fallmyr

Debatt Utbygging på Myrvoll

Antropocen på Myrvoll

"Utbyggingen på Myrvoll får stå som et skrekkens eksempel, der store områder med natur er utradert rundt det som skulle og burde være en utbygging konsentrert på den gamle Trelasttomten, men som til de grader este ut over sine bredder og medførte masseødeleggelse", skriver leder for Naturvernforbundet i Oppegård, Mariella Nora Isabella Filberg Memo, i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Til toppen