AV VEIEN: Denne bilen kjørte av veien på Svartskog i ettermiddag. Det er såpeglatt ute, så kjør forsiktig!
Nyheter
AV VEIEN: Denne bilen kjørte av veien på Svartskog i ettermiddag. Det er såpeglatt ute, så kjør forsiktig! (Bilde: Leserbilde)

OBS! Såpeglatt mange steder

Nå bør du kjøre ekstra forsiktig!

Underkjølt regn fører til glatte veier over store deler av landet, og det har vært en rekke uhell i trafikken torsdag den 16. februar, blant annet på Svartskog, som du ser på bildet øverst i saken. 

Ber folk være forsiktig

Statens vegvesen opplyser at værprognosene viser at det fortsatt kan bli utfordringer flere steder i ldistriktet, og de oppfordrer trafikantene til å kjøre forsiktig om det er nødvendig å kjøre.

Det nytter heller ikke å pøse på med salt, da Is bygger seg opp på kalde veger samtidig som det fortsetter å regne. Dette gjør at effekten av både sand og salt blir kortere enn normalt.

Oppegård kommunes medarbeidere er ute på veiene for å strø, og kommunen melder at det vanligvis tar fire til fem timer å strø hele kommunen. Bussveiene prioriteres først, etterfulgt av gangveiene, veiene på Svartskog og øvrige kommunale veier.

Dermed er oppforingen gitt! Kjør forsiktig! Under her kan du se værprognosene for de neste dagene, slik at du kan holde deg oppdatert på forholdene. 

Nyheter Ingen forvaltningsrevisjon i Oppegård i 2019

– Bryter kommuneloven

Revisjonssjef i Follo distriktsrevisjon IKS (FDR), Steinar Neby, mener Oppegård kommune bryter gjeldende kommunelov ved å ikke utføre de lovpålagte forvaltningsrevisjonene. Les hele saken

Til toppen