SLITEN KIOSK, TRIVELIG SELGER: Den lille selgeren, Mia (6), er den største trivselsfaktoren, i den ellers så slitne kiosken i Greverudhallen.
Nyheter
SLITEN KIOSK, TRIVELIG SELGER: Den lille selgeren, Mia (6), er den største trivselsfaktoren, i den ellers så slitne kiosken i Greverudhallen. (Foto: Privat)

Ønsker penger til oppussing

Leder i Oppegård IL Turn & Barn, Borghild Holtedahl, ber om støtte fra næringslivet til oppgradering av kiosken og kaféområdet i Greverudhallen.

– Kiosken og kaféområdet i Greverudhallen trenger sårt en oppgradering finnes det noen firmaer i Oppegård/Follo som vil spleise på dette? spør leder i Oppegård IL Turn & Barn, på vegne av gruppene i Oppegård IL.

Les også: Hvor havner dette?

Omtrent 1000 mennesker er innom Greverudhallen i løpet av en uke, både for trening eller ulike arrangementer.  Nå ber gruppene i Oppegård IL om hjelp til å pynte på fasaden til kiosken og kaféområdet. 

– En oppgradert kiosk og kafé, kan hjelpe gruppene i OI til å øke inntektene. Området trenger sårt et ansiktsløft. Vi ønsker innlagt vann og avløp, komfyr, ny kjøkkeninnredning, sofagruppe med "kafépreg", og en dæsj maling. Slik det ser ut i dag er det et flaut syn,  sier Holtedahl.

  Foto: Privat

Sosial arena

Holtedahl påpeker at det ikke bare er for den ekstra inntekten det kan tenkes å generere, men også for å skape et hyggeligere møtested.

Les også: Filippa (15) trenger sponsorer

–  En oppegående kafé vil bidra til bedre sosial kontakt mellom foreldre som, henter  og leverer barn på trening. Det kan være med å bidra til en viktig sosial arena. Akkurat nå er det ikke noe som innbyr til å sette seg ned å «slå av en prat», foruten en trivelig liten selger, sier avslutter hun. 

Så hvis det er noen i Oppegård som ønsker å bidra til med midler, for å få skape et hyggeligere og mer inntektsgivende kioskområde i Greverudhallen, så er det bare å hive seg på. 


Leserinnlegg

Kommunevalget 2019 var også et personvalg – hva lærte og vil Høyre og FrP?

"Vi har ved dette valget ikke kunnet stryke kandidater, men Høyre bør ta inn over seg at velgerne ikke ønsket Høyres kandidat og at oppslutningen om partiet har sunket fra 37.5 prosent til 29.9 prosent. Thomas Sjøvold og hans partiregime i Oppegård har sin del av ansvaret for dette", skriver Gunnar Sveen fra lokalbevegelsen OppegårdsVenner i sitt leserinnlegg. Les hele saken

Til toppen