FÅR OPPGRADERING: Hallen bak Greverud skole er gammel og slitt, og oppgraderingebehovet er absolutt tilstede. I år skal kommunen gjennomføre flere vedlikeholdstiltak i Greverudhallen.
Nyheter
FÅR OPPGRADERING: Hallen bak Greverud skole er gammel og slitt, og oppgraderingebehovet er absolutt tilstede. I år skal kommunen gjennomføre flere vedlikeholdstiltak i Greverudhallen. (Bilde: Yana Stubberudlien)

Oppgradering på gang i Greverudhallen

Nå får den gamle hallen et lite ansiktsløft.

Mange idrettsutøvere har kanskje lagt merke til at garderobeanlegget og toalettanlegget i Greverudhallen har vært stengt for oppgraderinger av rørsystemet den siste tiden.

Toalettanlegget er nå åpent igjen, og så starter oppgraderinger blant annet av dusjhodene i garderobene, men dette er bare deler av oppgraderingen som skal skje i hallen i år.

Dette skjer

Nå er det klart for et løft i hallen! Kommunen har satt av penger til vedlikehold av hallen i 2017.

Det er avsatt 40.000 kroner til oppussing inne i den gamle hallen i år. Utover dette er det satt av 102.000,- til generell drift som alarmer, filterskift og service på heisvegger.

– Det som skal gjøres er å male murvegger i hallen rundt tre meter opp på veggen slik det er gjort tidligere, og tribunekanten på østveggen rundt 50 centimeter opp på veggen i hallens lengde, opplyser eiendomssjef Liv Karin Sørli i Oppegård kommune.

 

Nyheter Kolbotn stasjon

Pakkhuset som sykkelhotell

Bane NOR foreslår midlertidig bruk av pakkhuset på Kolbotn stasjon som et sykkelhotell med plass til bare 20 til 30 sykler. Når Kolbotn stasjon skal bygges om, ønsker de å rive det bevaringsverdige pakkhuset. Les hele saken

Til toppen