OSLOFJORDTUNNELEN STENGT: Politiet melder om bilbrann i Oslofjordtunnelen. ingen skadet, men tunnelen holdes stengt i flere timer fortsatt.
Nyheter
OSLOFJORDTUNNELEN STENGT: Politiet melder om bilbrann i Oslofjordtunnelen. ingen skadet, men tunnelen holdes stengt i flere timer fortsatt. (Bilde: Tuan Eke)

Oslofjordtunnellen stengt på grunn av bilbrann

En bilbrann i Oslofjordtunnelen har gjort det nødvendig å stenge tunnelen i flere timer.

Omtrent i 12.15 tiden i formiddag ble Oslofjordtunnelen stengt på grunn av en bilbrann i en personbil omtrent 700 meter fra Frogn-innkjøringen, melder politiet på Twitter. 

– Først fikk vi beskjed om at det var røykutvikling i en personbil. Deretter at det var overtenning, sier operasjonsleder Børge Løge hos politiet i Follo til NTB.

– Han får legetilsyn, men er tilsynelatende uskadd, sier Løge.

STENGT IGJEN: Det er ikke første gang den omstridte Oslofjordtunnelen må stenges. Denne gangen var det bilbrann som er årsaken.
STENGT IGJEN: Det er ikke første gang den omstridte Oslofjordtunnelen må stenges. Denne gangen var det bilbrann som er årsaken. Foto: Tuan Eke

Fortsatt stengt

Et vogntog skal ha klart å snu inne i tunnelen ifølge politiet, og to personer skal ha blitt sjekket etter å ha blitt noe eksponert for røyk.

Tunnelene har blitt gjennomsøkt og brannen er nå slukket. På grunn av etterarbeider må tunnelen påregnes å være stengt i et par timer til, melder politiet på Twitter. 

Ingen ble skadet under brannen.

Debatt Utbygging på Myrvoll

Antropocen på Myrvoll

"Utbyggingen på Myrvoll får stå som et skrekkens eksempel, der store områder med natur er utradert rundt det som skulle og burde være en utbygging konsentrert på den gamle Trelasttomten, men som til de grader este ut over sine bredder og medførte masseødeleggelse", skriver leder for Naturvernforbundet i Oppegård, Mariella Nora Isabella Filberg Memo, i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Til toppen