OSLOFJORDTUNNELEN STENGT: Politiet melder om bilbrann i Oslofjordtunnelen. ingen skadet, men tunnelen holdes stengt i flere timer fortsatt.
Nyheter
OSLOFJORDTUNNELEN STENGT: Politiet melder om bilbrann i Oslofjordtunnelen. ingen skadet, men tunnelen holdes stengt i flere timer fortsatt. (Bilde: Tuan Eke)

Oslofjordtunnellen stengt på grunn av bilbrann

En bilbrann i Oslofjordtunnelen har gjort det nødvendig å stenge tunnelen i flere timer.

Omtrent i 12.15 tiden i formiddag ble Oslofjordtunnelen stengt på grunn av en bilbrann i en personbil omtrent 700 meter fra Frogn-innkjøringen, melder politiet på Twitter. 

– Først fikk vi beskjed om at det var røykutvikling i en personbil. Deretter at det var overtenning, sier operasjonsleder Børge Løge hos politiet i Follo til NTB.

– Han får legetilsyn, men er tilsynelatende uskadd, sier Løge.

STENGT IGJEN: Det er ikke første gang den omstridte Oslofjordtunnelen må stenges. Denne gangen var det bilbrann som er årsaken.
STENGT IGJEN: Det er ikke første gang den omstridte Oslofjordtunnelen må stenges. Denne gangen var det bilbrann som er årsaken. Foto: Tuan Eke

Fortsatt stengt

Et vogntog skal ha klart å snu inne i tunnelen ifølge politiet, og to personer skal ha blitt sjekket etter å ha blitt noe eksponert for røyk.

Tunnelene har blitt gjennomsøkt og brannen er nå slukket. På grunn av etterarbeider må tunnelen påregnes å være stengt i et par timer til, melder politiet på Twitter. 

Ingen ble skadet under brannen.

Nyheter Ingen forvaltningsrevisjon i Oppegård i 2019

– Bryter kommuneloven

Revisjonssjef i Follo distriktsrevisjon IKS (FDR), Steinar Neby, mener Oppegård kommune bryter gjeldende kommunelov ved å ikke utføre de lovpålagte forvaltningsrevisjonene. Les hele saken

Til toppen