LØSLATT: Den siktede personen i overgrepssaken på Vassbonn er løslatt fra varetekt.
Nyheter
LØSLATT: Den siktede personen i overgrepssaken på Vassbonn er løslatt fra varetekt. (Bilde: Anders Nordheim Dahl)

Overgrepssiktet ilagt besøksforbud

Personen som er siktet for overgrep mot en åtteåring på Vassbonn skole er ilagt besøksforbud, og løslatt fra varetekt.

Fredag 20. april ble en SFO-ansatt ved Vassbonn skole varetektsfengslet for overgrep mot en åtteåring. Personen ble siktet på bakgrunn av en anmeldelse politiet mottok. Den siktede ble varetekstfengslet for to uker. Personen ble løslatt fra varetekt 4. mai. 

Les også: Siktet for overgrep mot en åtteåring

Besøksforbud 

– Den siktede ble løslatt fra varetekt, det var ikke lenger grunnlag for å holde personen. I forbindelse med løslatelsen, ble den siktede ilagt et besøksforbud ovenfor Vassbonn skole og fornærmede. Det betyr at vedkommende ikke har mulighet til å oppholde seg der i tiden fremover, sier politiadvokat Susanne Ihlebæk.  

Det skal ikke foreligge opplysninger om andre fornærmede i saken, opplyser Ihlebæk. 

Saken er fortsatt under etterforskning, og politiet ønsker ikke å gå ut med mer informasjon, men den siktede skal ikke ha bostedsadresse i kommunen, ifølge politiet. 

– Vi vil ikke gå ut med detaljer om det vi gjør. Saken ligger til etterforskning, det er det jeg vil si, avslutter Ihlebæk. 

Nyheter Farlige forbikjøringer

Kongeveien minutt for minutt

Bussjåførene fortsetter å bruke bussholdeplassen ved klubbhuset på Sofiemyr som hvileplass. Dette fører til mange farlige forbikjøringer og nestenulykker på stedet. Torsdag 10. januar fulgte Oppegård Avis trafikken i Kongeveien minutt for minutt i snaut tolv timer for å dokumentere situasjonen på stedet. Sjekk videoen i saken! Les hele saken

Til toppen