På ferie og ikke tok med deg papiravisen? Slapp av! Her er den!

"Hele" Oppegård er på vinterferie, og mange ønsker å lese avisen. Derfor gir vi deg en digital mulighet her -. helt gratis!

Det er vinterferie, og som vanlig er Oppegård "tømt" for folk. Vi ga ut vår vinterferieavis torsdag den 22. februar, og innen da hadde mange reist på hyttene sine eller til andre reisemål.

For Oppegård-folk i "utlendighet" og med stor trang til å lese lokalavisen sin, legger vi derfor ut vår ferieavis denne uken som gratis nedlastbar og lesbar PDF, slik at du kan lese den i ro og mak i ferien din.

Bla deg rundt øverst i denne saken, eller klikk her for å laste ned avisen.

Kos deg med lokale nyheter av, med og for folk i Oppegård - også i vinterferien.

Nyheter Plastisbanen på Kolbotn

– Ingen trussel for miljøet

Kjemikaliene i vedlikeholdsmidlene som kommunen bruker for å vaske og polere plastisbanen er skadelige og giftige for liv i vann, ifølge produktbeskrivelsen fra leverandøren. Kommunen skriver at midlene fortynnes i vann til en slik grad at de ikke utgjør skade for miljø. Les hele saken

Nyheter Plastisbanen på Kolbotn

– Skiftende vær skaper ujevnheter på underlaget

Bare to uker etter åpningen måtte plastisbanen på Kolbotn repareres og stenges. "Vanskelige værforhold. Vi oppfordrer til ikke å bruke banen. Skiftende vær skaper ujenvheter på underlaget", informerte kommunen mandag morgen. Les hele saken

Til toppen