PÅ SAMME LAG: Nå er eiendomsmeglerne i Foss & Co på samme lag som Oppegård ILs håndballgruppe. Avtalen om samarbeid er i boks, eller i hall er vel kanskje det mest riktige uttrykket. På bildet ser du Christian Foss fra Foss & Co, (foran), Truls Myrbråten fra Foss & Co, Geir Petersen  fra Foss & Co, Marius Petersen fra Oppegård IL og Kenneth Edner i Oppegård IL.
Nyheter
PÅ SAMME LAG: Nå er eiendomsmeglerne i Foss & Co på samme lag som Oppegård ILs håndballgruppe. Avtalen om samarbeid er i boks, eller i hall er vel kanskje det mest riktige uttrykket. På bildet ser du Christian Foss fra Foss & Co, (foran), Truls Myrbråten fra Foss & Co, Geir Petersen fra Foss & Co, Marius Petersen fra Oppegård IL og Kenneth Edner i Oppegård IL. (Bilde: Privat)

På lag med håndballen

Lokalt eiendomsmeglerselskap signerte avtale med OI-håndballen.

Eiendomsmeglerselskapet Foss & Co på Kolbotn har inngått en strategisk samarbeidsavtale med Oppegård ILs håndballgruppe.

Foss & Co som har en lang tradisjon for å støtte håndballgruppen i Kolbotn, men har nå valgt å rette sitt fokus mot Oppegård syd og det arbeidet som gjøres der.

– Avtalen bygger på en romslig oppdragsavtale, som innebærer at alle salgsoppdrag som blir tegnet av klubbens medlemmer automatisk genererer en gevinst til klubben, ifølge styreleder Jacob Lykke Nygaard i håndballgruppen i OI.

Fornøyd

Den nye avtalen gjør håndballgruppen fornøyd. Mange hundre håndballspillere i alle aldre vil kunne nyte godt av meglerselskapets underskrift.

MANGE: Håndballgruppen i OI voksende og har et et fantastisk godt miljø. Her ser du noen av de yngre utøverne på årets håndballferieskole.
MANGE: Håndballgruppen i OI voksende og har et et fantastisk godt miljø. Her ser du noen av de yngre utøverne på årets håndballferieskole. Foto: Jan Erik Range

– Dette er en god og typisk avtale for hvordan vi som idrettslag må forvente at næringslivet vil ha noe tilbake for det økonomiske bidraget de tilfører idrettslaget, sier sponsor ansvarlig Kenneth Egge Edner.

Les også: Megler Anders Foss: – Mange sitter på gjerdet i eiendomsmarkedet

– Vi som idrettslag og medlemmer må støtte oppunder og bruke våre samarbeidspartnere, for å beholde dem over tid. Denne avtalen gir i tillegg medlemmene en rabattert pris på salg av bolig slik at det skal være et godt insitament for å benytte seg av Foss & Co. I Oppegård syd er det et jevnt salg av boliger gjennom året, og det ligger derfor potensielt et betydelig økonomisk bidrag til klubben om vi støtter opp om denne avtalen, sier Edner.

Lokalkjente

Helt ukjente for håndballmiljøet sør i kommunen er imidlertid ikke Foss & co.

– For øvrig er to av Foss & Co sine eiendomsmeglere; Truls Myrbråten og Geir Petersen, bosatt og lokalkjente i Oppegård syd, legger Edner til.

Nyheter

Vil redusere åpningstiden for lokal daglegevakt i Oppegård

Åpningstiden for daglegevakten i Oppegård kommune foreslås redusert med fire timer per døgn. Fra klokken 16:00 til klokken 08:00 i hverdager blir du henvist til Ski kommunale legesenter. Les hele saken

Nyheter Plastisbanen på Kolbotn

Kommunen kjøpte ulovlige midler til vedlikehold av plastisbanen

Kommunen har kjøpt to typer vedlikeholdsmidler for å vaske og polerere plastisbanen med. Etter en drøy måned viser det seg at begge midler er ulovlige. Kommunen stanser nå vedlikehold av plastisbanen. Les hele saken

Til toppen