VAKKERT: Her ser du årets fyrverkeri, sett fra Utsiktsveien. (Bilde: Peder Blümlein)
VAKKERT: Her ser du årets fyrverkeri, sett fra Utsiktsveien. (Bilde: Peder Blümlein)
VAKKERT: Her ser du årets fyrverkeri, sett fra Utsiktsveien. (Bilde: Peder Blümlein)

Pangstart på året!

Se de vakre bildene fra nyttårsaften på Kolbotn, og best av alt - rakettene førte til rekordsalg for idrettslagene!

Nyttårsaften bød på klarvær over Oppegård, noe som gjorde at rakettene ble ekstra flotte i år, som du kan se på vår fotograf Peder Blümleins nydelige bilder, tatt fra Utsiktsveien.

Pangsalg

Ekstra flotte ble de i år også fordi svært mange av rakettene vi fyrte opp, ble solgt til inntekt for idrettslagene våre.

Både Oppegård IL og Kolbotn IL melder om storinnrykk i romjulen for å kjøpe raketter.

STORFORNØYDE: Harald Vaadal i KIL og Hege Frøyna i OI melder om knallsalg av raketter!
STORFORNØYDE: Harald Vaadal i KIL og Hege Frøyna i OI melder om knallsalg av raketter! Foto: Anders Nordheim Dahl

Fyrverkerisalget ga en inntekt til Oppegård IL på rundt 130.000 kroner. De solgte fyrverkeri for over 230.000 kroner tilsammen. Dette er sårt tiltrengte penger som tilfaller håndballgruppens aktiviteter.

– Pengene skal blant annet gå til utdanning av trenere, samt utstyr til barna i håndballen som baller, medisinsk utstyr og diverse treningsutstyr, forteller Frøyna.

Storfornøyd

Også daglig leder i KIL, Harald Vaadal, jubler over salget. KIL solgte raketter for over 310.000 kroner, noe som er et klart bevis på at folk var bevisste i valget av salgssteder i år.

KILs overskudd på fyrverkerisalget skal tilfalle fotballgruppen i idrettslaget.

– A-laget får naturlig nok en del av potten, siden de sto for dugnadsarbeidet og salget, men pengene skal også fordeles på de andre i yngres avdeling. Når A-laget får inn såpass bra med penger, blir det mer av den øvrige potten til alle, så dette kommer alle til gode, sier Vaadal.

Debatt Debattinnlegg

– Ny kurs nå!

"Høyre og KrF synes umettelige i sin appetitt på å bygge ned lokale skoger, selge kommunal eiendom og legge til rette for utbygging av Svartskog og Rikeåsen. MDG ønsker ny kurs i lokalpolitikken", skriver gruppelederen for Oppegård MDG, Jens Nordahl, i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Til toppen