PÅKJØRSEL: Ambulanse var kjapt på stedet. Mannen som ble påkjørt skal ha blitt slengt inn i ruta på bilen, knust ruten, og blitt slengt tilbake på gaten.
Nyheter
PÅKJØRSEL: Ambulanse var kjapt på stedet. Mannen som ble påkjørt skal ha blitt slengt inn i ruta på bilen, knust ruten, og blitt slengt tilbake på gaten. ( Synnøve Sundby Fallmyr)

Mann påkjørt i Sønsterudveien

Fredag morgen ble en gående påkjørt i fotgjengerfeltet ved busstoppet Frøyas vei.

Like før klokken 08:20 fredag morgen 8. desember ble en mann i 50-årene påkjørt av en bil i Sønsterudveien, like ved Kolbotn Bil og innkjørselen til Frøyas vei. Han krysset veien i fotgjengerovergangen. 

Ambulanse var tilfeldigvis i nærheten, og var på plass etter veldig kort tid. Politiet kom også ikke lenge etterpå. Fører av bilen er en mann i 60-årene, og fikk sitt førerkort beslaglagt.  

Les også: Tid for hulk og bulk

– Den skadde har trolig fått en lettere hjernerystelse, etter hva vi fikk opplyst. Vedkommende er fraktet til Ahus. Bilen fikk en ganske stor rose i frontruten på høyre side, opplyser operasjonsleder i Øst politidistrikt, Kari Monsen. 

PÅKJØRSEL: Ambulanse var kjapt på stedet. Personen som ble påkjørt skal ha blitt slengt inn i ruta på bilen, knust ruten, og blitt slengt tilbake på gaten.
PÅKJØRSEL: Ambulanse var kjapt på stedet. Personen som ble påkjørt skal ha blitt slengt inn i ruta på bilen, knust ruten, og blitt slengt tilbake på gaten. Bilde:  Synnøve Sundby Fallmyr

Nyheter Setningsskader i Kolben kulturhus

Har sunket 40 centimeter

Grunnen rundt Kolbens sørøstlige hjørne og noen meter ut fra bygget mot Kolbotnvannet, har sunket opp mot 40 centimeter. Det er også registrert setningsskader i bygget som gir seg utslag i sprekker i gulv og vegger enkelte steder. – Kolben står på peler til fast grunn, og det er derfor minimal risiko for at bygget synker, sier kommunen. Les hele saken

Til toppen