PÅKJØRSEL: Ambulanse var kjapt på stedet. Mannen som ble påkjørt skal ha blitt slengt inn i ruta på bilen, knust ruten, og blitt slengt tilbake på gaten.
Nyheter
PÅKJØRSEL: Ambulanse var kjapt på stedet. Mannen som ble påkjørt skal ha blitt slengt inn i ruta på bilen, knust ruten, og blitt slengt tilbake på gaten. ( Synnøve Sundby Fallmyr)

Mann påkjørt i Sønsterudveien

Fredag morgen ble en gående påkjørt i fotgjengerfeltet ved busstoppet Frøyas vei.

Like før klokken 08:20 fredag morgen 8. desember ble en mann i 50-årene påkjørt av en bil i Sønsterudveien, like ved Kolbotn Bil og innkjørselen til Frøyas vei. Han krysset veien i fotgjengerovergangen. 

Ambulanse var tilfeldigvis i nærheten, og var på plass etter veldig kort tid. Politiet kom også ikke lenge etterpå. Fører av bilen er en mann i 60-årene, og fikk sitt førerkort beslaglagt.  

Les også: Tid for hulk og bulk

– Den skadde har trolig fått en lettere hjernerystelse, etter hva vi fikk opplyst. Vedkommende er fraktet til Ahus. Bilen fikk en ganske stor rose i frontruten på høyre side, opplyser operasjonsleder i Øst politidistrikt, Kari Monsen. 

PÅKJØRSEL: Ambulanse var kjapt på stedet. Personen som ble påkjørt skal ha blitt slengt inn i ruta på bilen, knust ruten, og blitt slengt tilbake på gaten.
PÅKJØRSEL: Ambulanse var kjapt på stedet. Personen som ble påkjørt skal ha blitt slengt inn i ruta på bilen, knust ruten, og blitt slengt tilbake på gaten. Bilde:  Synnøve Sundby Fallmyr

Nyheter Digitale læringsmidler på skolen

Beroliger foresatte

– Vi har etablert sikkerhetstiltak for å hindre at personinformasjonen til elevene kommer på avveie, sier IKT-rådgiver i Oppegård, Andreas Christiansen (41). Sjekk også hva Kunnskapsdepartementet og Utdanningsdirektoratet mener om saken. Les hele saken

Nyheter Ingen forvaltningsrevisjon i Oppegård i 2019

– Bryter kommuneloven

Revisjonssjef i Follo distriktsrevisjon IKS (FDR), Steinar Neby, mener Oppegård kommune bryter gjeldende kommunelov ved å ikke utføre de lovpålagte forvaltningsrevisjonene. Les hele saken

Til toppen