PÅKJØRSEL: Ambulanse var kjapt på stedet. Mannen som ble påkjørt skal ha blitt slengt inn i ruta på bilen, knust ruten, og blitt slengt tilbake på gaten.
Nyheter
PÅKJØRSEL: Ambulanse var kjapt på stedet. Mannen som ble påkjørt skal ha blitt slengt inn i ruta på bilen, knust ruten, og blitt slengt tilbake på gaten. ( Synnøve Sundby Fallmyr)

Mann påkjørt i Sønsterudveien

Fredag morgen ble en gående påkjørt i fotgjengerfeltet ved busstoppet Frøyas vei.

Like før klokken 08:20 fredag morgen 8. desember ble en mann i 50-årene påkjørt av en bil i Sønsterudveien, like ved Kolbotn Bil og innkjørselen til Frøyas vei. Han krysset veien i fotgjengerovergangen. 

Ambulanse var tilfeldigvis i nærheten, og var på plass etter veldig kort tid. Politiet kom også ikke lenge etterpå. Fører av bilen er en mann i 60-årene, og fikk sitt førerkort beslaglagt.  

Les også: Tid for hulk og bulk

– Den skadde har trolig fått en lettere hjernerystelse, etter hva vi fikk opplyst. Vedkommende er fraktet til Ahus. Bilen fikk en ganske stor rose i frontruten på høyre side, opplyser operasjonsleder i Øst politidistrikt, Kari Monsen. 

PÅKJØRSEL: Ambulanse var kjapt på stedet. Personen som ble påkjørt skal ha blitt slengt inn i ruta på bilen, knust ruten, og blitt slengt tilbake på gaten.
PÅKJØRSEL: Ambulanse var kjapt på stedet. Personen som ble påkjørt skal ha blitt slengt inn i ruta på bilen, knust ruten, og blitt slengt tilbake på gaten. Bilde:  Synnøve Sundby Fallmyr

Sport Kunstgress på Østre Greverud

– Banen er isete og helt ubrukelig til fotball

De siste to ukene er flere fotballtreninger på kunstgressbanen på Østre Greverud blitt avlyst og nå har de første kampene mot andre lag også blitt avlyst. Alt på grunn av at undervarmen ikke virker. Fotballmiljøet er frustrert. Les hele saken

Til toppen