HER SKJEDDE DET: Det var på denne taxiholdeplassen på Kolbotn at ruteknusingen skjedde.
Nyheter
HER SKJEDDE DET: Det var på denne taxiholdeplassen på Kolbotn at ruteknusingen skjedde. (Bilde: Anders Nordheim Dahl)

Politiet jakter på ruteknuser

To politipatruljer leter etter manns etter at han kastet en stein inn i en taxi på taxiholdeplassen ved Sentrumsbygget.

To politipatruljer leter akkurat nå etter en mannsperson i trettiårene, etter at det at det ble utøvd skadeverk mot en taxi i Kolbotn sentrum.

To politipatruljer leter akkurat nå etter gjerningspersonene i området rundt stasjonen.

– VI leter etter en mannsperson som vi ikke har alt for mye å gå på. VI har fått en beskrivelse på ham som at det er en norsk gutt i max trettiårene, som er kraftig bygd og var iført boblejakke, opplyser Thomas Sundsvoll ved operasjonssentralen ved Øst politidistrikt.

LETER HER: Det er i dette området at politiet nå i kveld leter etter en mann i 30-årene i forbindelse med hærverk mot en taxi.
LETER HER: Det er i dette området at politiet nå i kveld leter etter en mann i 30-årene i forbindelse med hærverk mot en taxi.

Kastet stein

Politiet har snakket med taxisjåføren på stedet, som har opplyst at den mistenkte skal ha gått bort og snakket til flere av taxisjåførene for å få dem til å slå av bilene, som da sto på tomgang.

Etter denne praten, skal den mistenkte angivelig ha gått bort, hentet en stein og kastet den inn i ruten på den ene taxien, for så å stikke av mot Kolbotn stasjon.

– Bilen har fått noe knusningsskader, opplyser Sundsvoll.

Taxisjåføren ble ikke skadet i forbindelse med steinkasingen og kunne kjøre bilen sin bort fra åstedet. Sjåføren har anmeldt saken.

Debatt Utbygging på Myrvoll

Antropocen på Myrvoll

"Utbyggingen på Myrvoll får stå som et skrekkens eksempel, der store områder med natur er utradert rundt det som skulle og burde være en utbygging konsentrert på den gamle Trelasttomten, men som til de grader este ut over sine bredder og medførte masseødeleggelse", skriver leder for Naturvernforbundet i Oppegård, Mariella Nora Isabella Filberg Memo, i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Til toppen