HER SKJEDDE DET: Det var på denne taxiholdeplassen på Kolbotn at ruteknusingen skjedde.
Nyheter
HER SKJEDDE DET: Det var på denne taxiholdeplassen på Kolbotn at ruteknusingen skjedde. (Bilde: Anders Nordheim Dahl)

Politiet jakter på ruteknuser

To politipatruljer leter etter manns etter at han kastet en stein inn i en taxi på taxiholdeplassen ved Sentrumsbygget.

To politipatruljer leter akkurat nå etter en mannsperson i trettiårene, etter at det at det ble utøvd skadeverk mot en taxi i Kolbotn sentrum.

To politipatruljer leter akkurat nå etter gjerningspersonene i området rundt stasjonen.

– VI leter etter en mannsperson som vi ikke har alt for mye å gå på. VI har fått en beskrivelse på ham som at det er en norsk gutt i max trettiårene, som er kraftig bygd og var iført boblejakke, opplyser Thomas Sundsvoll ved operasjonssentralen ved Øst politidistrikt.

LETER HER: Det er i dette området at politiet nå i kveld leter etter en mann i 30-årene i forbindelse med hærverk mot en taxi.
LETER HER: Det er i dette området at politiet nå i kveld leter etter en mann i 30-årene i forbindelse med hærverk mot en taxi.

Kastet stein

Politiet har snakket med taxisjåføren på stedet, som har opplyst at den mistenkte skal ha gått bort og snakket til flere av taxisjåførene for å få dem til å slå av bilene, som da sto på tomgang.

Etter denne praten, skal den mistenkte angivelig ha gått bort, hentet en stein og kastet den inn i ruten på den ene taxien, for så å stikke av mot Kolbotn stasjon.

– Bilen har fått noe knusningsskader, opplyser Sundsvoll.

Taxisjåføren ble ikke skadet i forbindelse med steinkasingen og kunne kjøre bilen sin bort fra åstedet. Sjåføren har anmeldt saken.

Nyheter Storebukta-prosjektet

– Dette er helt uakseptabelt!

Kommunen og Storebukta-utbyggeren vil sette opp en port som stenger undergangen i Theodor Hansens vei for ordinær trafikk frem til høsten. Beboere i området er i harnisk. – At utbygger ikke er villig til å betale for nødvendig sikkerhet kan ikke veltes over på oss på denne måten. Nå er det på tide at kommunen stiller seg på beboernes side og stiller ordentlige krav, sier styreleder for Tangen Vel, Jan Willem Kopperud. Les hele saken

Nyheter Digitale læringsmidler på skolen

Beroliger foresatte

– Vi har etablert sikkerhetstiltak for å hindre at personinformasjonen til elevene kommer på avveie, sier IKT-rådgiver i Oppegård, Andreas Christiansen (41). Sjekk også hva Kunnskapsdepartementet og Utdanningsdirektoratet mener om saken. Les hele saken

Nyheter Ingen forvaltningsrevisjon i Oppegård i 2019

– Bryter kommuneloven

Revisjonssjef i Follo distriktsrevisjon IKS (FDR), Steinar Neby, mener Oppegård kommune bryter gjeldende kommunelov ved å ikke utføre de lovpålagte forvaltningsrevisjonene. Les hele saken

Til toppen