PROMILLEKONTROLL: Politibetjent Rune Dahl i UP er fornøyd med resultatet av kontrollen i Kongeveien.
Nyheter
PROMILLEKONTROLL: Politibetjent Rune Dahl i UP er fornøyd med resultatet av kontrollen i Kongeveien. (Bilde: Veronica Grude Docker)

Politikontroll på Sofiemyr

Mellom 09.15 og 12.30 i formiddag kontrollerte UP beltebruk, mobilbruk og promille i Kongeveien på Sofiemyr.

På formiddagen fredag 28. april, sto UP i Kongeveien på Sofiemyr for å kontrollere beltebruk, mobilbruk og promille. 70 bilister ble stanset for promillekontroll og politibetjent Rune Dahl er fornøyd med utfallet.

FOREBYGGENDE: Rune Dahl vinker inn til promillekontroll. – Det er forebyggende at vi står her og det er viktig, sier Dahl.
FOREBYGGENDE: Rune Dahl vinker inn til promillekontroll. – Det er forebyggende at vi står her og det er viktig, sier Dahl. Foto: Veronica Grude Docker

– Det har ikke vært noen reaksjoner på promille eller manglende beltebruk og det er bra, sier Dahl.

Fire førere har fått forenklede forelegg for bruk av mobil. 

– I disse dager finnes det så mange billige hands free sett så det er litt unødvendig. Det forenklede forelegget er på 1650 kroner, da er det billigere å kjøpe seg et billig hands free sett, sier Dahl. 

Alt i alt er han fornøyd med dagens kontroll.

– Det er ikke så galt det resultatet her. Det er like viktig med forebyggende arbeid og det er jo litt avskrekkende at vi står her. Vi er veldig fornøyd, det beste er jo å ikke ta noen, sier Dahl. 

NULL ER GULL: Liv Ervik (52) blåste grønt i promillekontrollen, og hadde bilbeltet i orden.
NULL ER GULL: Liv Ervik (52) blåste grønt i promillekontrollen, og hadde bilbeltet i orden. Foto: Veronica Grude Docker

Debatt Debattinnlegg

– Ny kurs nå!

"Høyre og KrF synes umettelige i sin appetitt på å bygge ned lokale skoger, selge kommunal eiendom og legge til rette for utbygging av Svartskog og Rikeåsen. MDG ønsker ny kurs i lokalpolitikken", skriver gruppelederen for Oppegård MDG, Jens Nordahl, i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Til toppen