BEVÆPNET ØVELSE: Politiet gjennomfører nå øvelse med bevæpnet mannskap ved Myrvoll stasjon. OBS! Det aktuelle bildet er brukt kun som et illustrasjonsbilde til saken og har ikke noe med saken å gjøre.

Nyheter Bevæpnet politi

BEVÆPNET ØVELSE: Politiet gjennomfører nå øvelse med bevæpnet mannskap ved Myrvoll stasjon. OBS! Det aktuelle bildet er brukt kun som et illustrasjonsbilde til saken og har ikke noe med saken å gjøre. (Foto: Yana Stubberudlien)

Politiøvelse ved Myrvoll stasjon

– Publikum bør ikke være bekymret. Det kan bli noe smelling og litt støy, men det er bare en øvelse, sier oppdragsleder Håvard Leifsen i Øst politidistrikt.

Ifølge Leifsen er øvelsen i regi av Oslo politidistrikt og har pågått siden klokken 10:00 i dag.

– Oslo politidistrikt gjennomførte tilsvarende øvelser med bevæpnet politi både 14. mars og 26. april. Det skal også gjennomføres en ny øvelse i slutten av mai, sier han.

Les også: Bevæpnet øvelse på Myrvoll og Oppegård

Avsluttes klokken 14:00

– Øvelsen skal avsluttes rundt klokken 14:00, sier Leifsen.

Han sier politiet trener diverse taktikk på et gammelt bygg i Skiveien ved Mastemyr stasjon.

– Området er skiltet og naboene er varslet. Publikum bør ikke være bekymret. Det kan bli noe smelling og litt støy, men det er bare en øvelse, sier operasjonslederen.

Ifølge ham skal det ikke brukes skarpe skudd.

– Det skal bare brukes løs amunisjon, sier Leifsen.

Les også: – Vi følger godt med

Debatt Omstridt omregulering på Svartskog

Hvorfor må Eventyrskogen på Svartskog ofres?

"På Svartskog vinner utbyggers interesser over allmennhetens. Uten begrunnelse banker Høyre gjennom godkjenninger på tross av alle faglige krav og råd og stikk i strid med rådmannens anbefaling", skriver Hans Martin Enger (MDG) i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Nyheter Setningsskader i Kolben kulturhus

Har sunket 40 centimeter

Grunnen rundt Kolbens sørøstlige hjørne og noen meter ut fra bygget mot Kolbotnvannet, har sunket opp mot 40 centimeter. Det er også registrert setningsskader i bygget som gir seg utslag i sprekker i gulv og vegger enkelte steder. – Kolben står på peler til fast grunn, og det er derfor minimal risiko for at bygget synker, sier kommunen. Les hele saken

Til toppen