BEVÆPNET ØVELSE: Politiet gjennomfører nå øvelse med bevæpnet mannskap ved Myrvoll stasjon. OBS! Det aktuelle bildet er brukt kun som et illustrasjonsbilde til saken og har ikke noe med saken å gjøre.

Nyheter Bevæpnet politi

BEVÆPNET ØVELSE: Politiet gjennomfører nå øvelse med bevæpnet mannskap ved Myrvoll stasjon. OBS! Det aktuelle bildet er brukt kun som et illustrasjonsbilde til saken og har ikke noe med saken å gjøre. (Foto: Yana Stubberudlien)

Politiøvelse ved Myrvoll stasjon

– Publikum bør ikke være bekymret. Det kan bli noe smelling og litt støy, men det er bare en øvelse, sier oppdragsleder Håvard Leifsen i Øst politidistrikt.

Ifølge Leifsen er øvelsen i regi av Oslo politidistrikt og har pågått siden klokken 10:00 i dag.

– Oslo politidistrikt gjennomførte tilsvarende øvelser med bevæpnet politi både 14. mars og 26. april. Det skal også gjennomføres en ny øvelse i slutten av mai, sier han.

Les også: Bevæpnet øvelse på Myrvoll og Oppegård

Avsluttes klokken 14:00

– Øvelsen skal avsluttes rundt klokken 14:00, sier Leifsen.

Han sier politiet trener diverse taktikk på et gammelt bygg i Skiveien ved Mastemyr stasjon.

– Området er skiltet og naboene er varslet. Publikum bør ikke være bekymret. Det kan bli noe smelling og litt støy, men det er bare en øvelse, sier operasjonslederen.

Ifølge ham skal det ikke brukes skarpe skudd.

– Det skal bare brukes løs amunisjon, sier Leifsen.

Les også: – Vi følger godt med

Nyheter Tvillingbyene Ski og Kolbotn

– Nordre Follo skal være like bra enten du bor i nord eller syd, øst eller vest

For en uke siden skrev Anne Elisabeth Henriksen (66) fra Kolbotn et innlegg om gjengrodd Kolbotn torg og velstelt Ski torg, og ba ordføreren og varaordføreren om å svare på innlegget. Her kan du lese svaret. Les hele saken

Til toppen