LYDEN AV OAVIS: I dag presenterer vi tidenes første utgave av podcasten «Uka med Oavis». Til venstre redaktør Sigbjørn Vedeld og programleder Eskil Bjørshol til høyre.

Nyheter NY PODCAST

LYDEN AV OAVIS: I dag presenterer vi tidenes første utgave av podcasten «Uka med Oavis». Til venstre redaktør Sigbjørn Vedeld og programleder Eskil Bjørshol til høyre.

PREMIERE: Uka med Oavis

I dag er vi i Oppegård Avis veldig stolte over å ha produsert og levert vår aller, aller første podcast – «Uka med Oavis». Hør da vel!

Oppegård Avis stormer mot fremtiden, og dagens skritt er altså podcasten «Uka med Oavis». Her er målet å snakke om innholdet i avisa, cirka like lenge som det tar deg å frakte deg selv inn til Oslo, eller til Ski, altså rundt 10-12 minutter.

I «Uka med Oavis» tar vi for oss ukas viktigste saker, med en litt løsere tone enn i papirutgaven. Vi kan også finne på å snakke om ukas morsomste eller dummeste saker. Vi har også to andre faste spalter; Ukas tips og Ukas navn.

HER HØRER DU VÅR PODCAST-DEBUT:

Hvem er vi?

 

Foreløpig består Oavis-panelet av programleder Eskil Bjørshol, bosatt på Tårnåsen siden 2007, og redaktør Sigbjørn Vedeld - Kolbotn-beboer siden 2012 - og lokalavisredaktør siden i fjor. (At ingen av oss noen gang har vært i et podcaststudio er forøvrig en liten bagatell...)

I stedet for å skrive mer om dette, vil vi veldig gjerne at du hører på det. Liker du det, må du gjerne fortelle vennene og naboene dine om det. Liker du det ikke, så forteller du det til oss. 

PS: I løpet av dagen, helga og neste uke, vil podcasten bli tilgjengelig på betydelig flere flater, det vil si Spotify, Soundcloud og iTunes.

 

Debatt Kommunestyre- og fylkestingsvalget 2019

The Return of the Skolebibliotekar?

"I valgtabellen i ukens Oppegård avis viser det seg å være et tydelig flertall for bemannede skolebibliotek. Det gjør meg hoppende glad!" skriver Hans Martin Enger, bibliotekar på Oppegård bibliotek og første kandidat for Nordre Follo MDG, i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Debatt Kommunestyre- og fylkestingsvalget 2019

Da MDG kom til Oppegård

"Oppegårds innbyggere skrev historie ved forrige lokalvalg: Ved siden av å stemme MDG frem som tredje største parti, ble De Grønne for første gang representert i kommunestyret. Dette er noen av våre viktigste bidrag siden", skriver Jens Nordahl, gruppeleder for Oppegård MDG, i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Debatt Kommunestyre- og fylkestingsvalget 2019

Alle unger skal få være med

"Over 850 barn i Nordre Follo kommune vokser opp i en familie med vedvarende lavinntekt. Det er på tide med en skikkelig nasjonal dugnad mot fattigdom, den jobben begynner i vår kommune", skriver Elin Skifjell, første kandidat i Nordre Follo SV. Les hele saken

Til toppen