DØD: Politiets telefonlinje var død i natt. Heldigvis var det bare linjen som var død, det har ellers vært et rolig døgn i politidistriktet vårt.
Nyheter
DØD: Politiets telefonlinje var død i natt. Heldigvis var det bare linjen som var død, det har ellers vært et rolig døgn i politidistriktet vårt. (Bilde: Anders Nordheim Dahl)

Problemer med telefonnettet til politiet i natt

Operasjonssentralen i Øst politidistrikt hadde ikke telefon ut eller inn i fem timer i natt. Se hvilke andre hendelser som har skjedd i distriktet vårt det siste døgnet!

Det har vært få kriminelle og dramatiske hendelser i distriktet vårt det siste døgnet, og bra er kanskje det, i og med at operasjonssentralen verken hadde telefon ut eller inn i fem timer i går kveld og natt.

Kappet kabel

Politiet opplyser at Telenor hadde kappet en kabel i forbindelse med noe de skulle ordne, noe de ikke hadde underrettet politiet om. Konsekvensen av dette ble dermed at operasjonssentralen ikke hadde telefon mellom 22.00  og 03.00 natt til i dag. 

– Vi gikk over til nødløsning i løpet av kort tid, men det er ikke gunstig når sånt skjer. Det vanlige telefonummeret 02800 var ikke i drift, så nødnummeret måtte også brukes til henvendelser, opplyser operasjonssentralen i politidistrikt Øst.

I følge politiet var henvendelsene håndterbare, og det har ikke kommet inn noe meldinger på at dette skapte store konsekvenser for folk flest. 

Fra klokken 03.00 var det vanlige nummeret i orden igjen. 

Bilulykke

Noen hendelser har det vært og rundt 15.00 tiden i går kom det inne en melding om en bilulykke i Spydberg. Heldigvis var det kun materielle skader og personene involvert ordnet opp på stedet. 

Ikke gyldig førerkort

Rundt 20.00 tiden i går ble en mann stanset i Oppegårdveien på Langhus. Politiet fant ut at føreren en av bilen ikke hadde gyldig førerkort og dermed måtte vedkommende la bilen stå. 

Vedkommende blir anmeldt for kjøring uten førerkort.

Bilbrann

I morgentimene i dag fikk politiet beskjed om en bil i brann i Skiptvedt. Det hadde begynt å brenne i motorrommet på bilen, som sto parkert ved siden av huset til eier. 

Melderen hadde fått slukket det meste av brannen da brannvesenet kom til stedet og slukket resten, opplyser politiet. 

Debatt Utbygging på Myrvoll

Antropocen på Myrvoll

"Utbyggingen på Myrvoll får stå som et skrekkens eksempel, der store områder med natur er utradert rundt det som skulle og burde være en utbygging konsentrert på den gamle Trelasttomten, men som til de grader este ut over sine bredder og medførte masseødeleggelse", skriver leder for Naturvernforbundet i Oppegård, Mariella Nora Isabella Filberg Memo, i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Til toppen