TRENING GIR PENGER: Pulsen opp for ansatte og gjester på Quality Hotel Entry på Mastemyr i går ettermiddag. Nordic Choice Hotels-kjeden donerer 15 kroner for hver ansatt eller gjest per treningsøkt som varer minst 30 minutter.
Nyheter
TRENING GIR PENGER: Pulsen opp for ansatte og gjester på Quality Hotel Entry på Mastemyr i går ettermiddag. Nordic Choice Hotels-kjeden donerer 15 kroner for hver ansatt eller gjest per treningsøkt som varer minst 30 minutter. (Foto: Ina Therese Vistung Knutsen)

Pulsen opp på Quality på Mastemyr

Onsdag 14. november  arrangerte Quality Hotel Entry på Mastemyr, sin lokale vri på innsamlingsaksjonen til Nordic Choice Hotels- kjeden "Puls for Unicef".

I 2017 deltok hele 4100 ansatte og det ble donert én million kroner til Unicef. I år var målet å slå beløpet, ved å invitere gjestene til å delta på Puls for Unicef- arrangementet. I fire uker har de invitert gjester og besøkende til å krysse av for hver aktive dag på listene plassert på hotellene i Nordic Choice Hotels-kjeden.

ERFAREN: Instruktør Carol Doyle har lang erfaring med yoga. Foto:  Ina Therese Vistung Knutsen

For hver gjest eller ansatt som trener i minst 30 minutter, donerer Nordic Choice Hotels. kjeden  15 kroner. Pengene går til samarbeids-prosjektet mellom Nordic Choice Hotels og Unicef, "Sweet Dreams". Et prosjekt som jobber mot menneskehandel, hvor målet er å hjelpe barn som er utsatt for, eller står i fare for, å bli utsatt for menneskehandel. 

Lokal-yoga

For å spre engasjementet bestemte Quality Hotel Entry seg for å sette opp et eget arrangement, og i samarbeid med SportSenter1 på Kolbotn samlet de lokalmiljøet for å få pulsen opp for en god sak, med yoga. 

 Carol Doyle har jobbet som treningsinstruktør ved SportSenter1siden august, stilte opp med yoga-undervsining for ansatte og gjester. 

FORNØYDE ANSATTE: Katrin Lussand (f.v.) og Charlotte Pedersen var kjempefornøyd med arrangementet. Foto:  Ina Therese Vistung Knutsen

– En stor del av Yoga er å være klar over effekten alt du gjør har; både pust og eksistens. Jeg kunne se at de deltakende ble langt mer fredfulle og rolige etter økten. Yoga handler tross alt om å bringe fred inn i verden, slik som Sweet Dreams-prosjektet gjør ved å hjelpe barn til et bedre liv, sier Doyle.

 

–  Det er utrolig gøy at vi har muligheten til å arrangere eventer som dette. Dette er jo givende for oss, men ikke minst like givende for barna i Kambodsja. Med et vel gjennomført event tror jeg vi har skapt en ny tradisjon; dette må vi gjøre hvert år, sier hotell-ansatt, Charlotte Pedersen.

Til toppen