Vi lar Scania G490 Euro 6 med den nye førerhusvarianten Streamline stå som en verdig representant for de billanseringene som finner sted på årets Bauma.

Bauma er i gang

Bauma, verdens største anleggsmesse i München, er i gang 15. april, større enn noen gang.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 10 år siden.

Til tross for trange tider i store deler av Europa - eller kanskje nettopp derfor - ønsker produsentene av alt slags anleggsutstyr å vise seg frem og kapre nye kunder, ikke bare i Europa, men like gjerne utenfor. Det er der veksten skjer for øyeblikket og som gjør at situasjonen for bil- og maskinprodusenter tross alt ikke er så dyster. Over 3400 utstillere fra 57 land på 570.000 kvadratmeter viser at dette er en messe med virkelig mangfold.

Bil-lanseringer

Lastebiler for anlegg er selvsagt til stede på en anleggsmesse. Flere produsenter viser sine nye lastebiler for et bredt publikum før første gang. Scania (bildet) viser blant annet kjøretøy med 2. generasjon Euro 6-motorer og den nye førerhusvarianten Streamline for første gang. Mercedes-Benz gjør det samme med lastebilseriene Arocs og Atego. MAN lanserer anleggsbiler med Euro 6-motorer. Sist, men ikke minst, har Volvo verdenslansering av anleggsserien FMX i Euro 6-utførelse.

Følg med videre på AT.no og kommende utgave av Anlegg&Transport. Det kommer mer Bauma-stoff begge steder.

LES OGSÅ:

LES OGSÅ:  

Bauma åpnet for publikum mandag og A&T er selvsagt på plass. Liebherr har den største utstillingen på hjemmebane i München, og har etter sigende 2000 ansatte på plass.
Powered by Labrador CMS